maanantai 5. joulukuuta 2016

Mihin nämä päivät katoaa?


Viimeisin viikko on hurahtanut kyllä sellaisella pikakelauksella, että huhhuh! Tuntuu ettei päivien aikana saa mitään tehtyä, enkä siksi ole myöskään blogini puolelle yksinkertaisesti kerinnyt. Oikeastaan pää kolmantena jalkana viipottaminen on ollut viimeisimpien kuuden päivän juttu, joulukuukin kerinnyt jo hurahtamaan alkuun. Täälläpäin joulun odotus on alkanut kalenteriarpaa raaputtaessa ja The Joulukalenteria katsoessa.


Viime viikon keskiviikko meni miehen kanssa pienellä ajelu reissulla, torstai ja perjantai ihan puhtaasti töissä juostessa kummallakin työpaikallani, lauantai töissä ja kavereita nähdessä ja sunnuntai piparitalojen kimpussa. Näin kirjoitettuna ei kuulosta niin pahalta, mutta voin kertoa, että aika on ollut todella kortilla.


Tänään taas viipotin töiden jälkeen sisustus inspiksen vallassa ja ilta kuluikin ruman pitkäksi kasvanutta juurikasvua värjätessä. Nyt istun tyytyväisesti tukka kunnossa nojatuolilla tätä kirjoitellen. Tämäkin tosin jää lyhyeksi moikka moikaksi, mutta pikapuoliin laitan uutta postausta valmistuneesta talvi-parvekkeesta. Lisäksi myös olohuone koki tänään pientä muutosta, jonka tulen myös esittelemään tässä toivottavasti pika puoliin. Nyt käperryn leffa seuraa odottavan mieheni kainaloon.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti