sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Paluu arkeen


...mutta sitä ennen fiilistellään vielä hieman joulua. Huomenna minulla koittaa taas paluu arkeen ja töihin, en kuitenkaan halua niin murehtia sitä vaan pysyä vielä hetken joulun tunnelmissa. Eilinen päivä kului niin minun kuin mieheni vanhempien tykönä. Tämä päivä taas ihan vaan kotosalla syöden omatekemääni jouluruokaa. Joulu toi tullessaan paljon ihania paketteja ihanilta ihmisiltä ja haluankin nyt esitellä niistä osan.

1. Pala suomalaista


Muumimatkalaukku oli toisaalta joululahja, mutta toisaalta ei. Puhuin äidilleni suunnittelevani sellaisen hankintaa. Hän sitten halusi maksaa sen joululahjana minulle eli laukku on minun ostama, mutta äidin maksama, joululahja olematta joululahja, mutta kuitenkin. Toisena "suomalaisena" lahjana oli mieheni kanssa yhdessä saadut marimekon pussilakanasetit. Yleensä en niinkään välitä marimekosta, mutta tämä on kyllä kiva kuosi, tykkään!

2. Pala Pariisia


Paketeista paljastui myös Pariisi aiheiset pussilakanat, nyt iskeekin valinnan vaikeus siitä kummat pussilakanat ottaa ensin käyttöön. Sattumalta Pariisia löytyi toisestakin paketista, boxi, jonka ystäväni oli osoittanut ompelutarvikkeille, koska sisältä löytyi nuppineuloja, ompelulankoja ja muuta tarpeellista sekä tietysti suklaata. Ystäväni oli tainnut huomata säilyttäväni ompelutarvikkeita pikkuisessa muovipussissa..

3. Pala menneisyyttä


Nämä paketit olivat todella ihana yllätys. Mitä kirjaa kerkesin jo hieman selailemaan, vaikuttaa se mielenkiintoisen tarkalta kuvaukselta siitä miten Norma Jeanesta tuli Marilyn. Elokuva taas on sellainen, minkä ostoaikaikeissa olen itsekkin ollut.

4. Pala harrastusta


Uusi leikkauskappa on sekä minun että kavereitteni kannalta oikein osuva lahja, josko tästä eteenpäin kaverini pääsevät lähtemään täältä ilman irtohiusten aiheuttamaa kutinaa. Jonkin aikaa takaperin minulla oli jonkinmoinen kappa, mutta se meni palasiksi pesukoneessa. Se ei muutenkaan ollut yhtä kunnollinen kuin tämä. Vanhan rikkoutumisen jälkeen uuden hankinta jotenkin vain jäi kunnes pari viikkoa sitten laitoin uuden tilaukseen. Kun itse tilaamani saapuu minulla on tällaisia siis kaksi, mutta siitä ei ole mitään haittaa vaikka näitä olisi useampikin.

+ jotain muuta


Mieheni kanssa saimme yhteiseksi lahjaksi myös jotain baari-innostukseemme liittyvää, litistetty kaljapullo, josta on tehty kello. Älyttömän upea! Emme vielä tosin tiedä minne sen sijoitamme, mutta jonnekkin baaritiskin läheisyyteen se on esille saatava.


Rakkaaltani sain pehmoisen ja pörröisen paketin. Olen jo yhdet vuoden päivät hamunnut netin ihmeellisestä maailmasta tätä lämmintä ja pörröistä nalle jumpsuittia. Nyt sen sitten sain ja se on jopa vielä lämpimämpi kuin osasin kuvitellakkaan, kerrassaan ihana paketti! Tästä tulee mitä luultavammin kylmän talven käytetyin kotivaate.

Taas yksi mieltä lämmittävä joulu takana ja aika palata takaisin arkeen. Toivottavasti myös teillä kaikilla oli mukava joulu!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti