tiistai 3. tammikuuta 2017

Testissä suoristusharja


Nyt on se hetki, nyt on aika testata suoristusharjaa. Viime vuoden puolella kerroinkin jo hankkineeni suoristusharjan testausta varten. Himosin aluksi Remingtonin versiota, mutta pidemmälle ajateltuna hinta oli minun makuuni liian tyyris siltä varalta jos laite olisikin ihan susi. Niinpä päädyin tilaamaan suoristusharjani kympillä Kiinasta. Kaiken järjen mukaan laitteilla ei pitäisi olla niin suuria eroja, että toinen suoristaisi ja toinen ei. Kuitenkin toimintaperiaate kaikissa on sama merkistä huolimatta. Pieniä eroja toki voi olla, sitä en kiellä. Näkyvänä erona oman laitteeni ja muiden näkemieni välillä on suoristusharjani sirompi koko. Olen myös huomannut joissain versioissa olevan lämpötilan säätö, mutta sitä ei omassani ole.


Testi on tämänkin laitteen kohdalla videon muodossa. Omasta mielestäni videosta saa jotenkin enemmän irti kuin pelkistä kuvista, joten tässäpä sitä on.




Lopputuomio vielä tekstin muodossa
Kaikin puolin hauska tapa suoristaa hiuksia ja laite tosiaan suoristaa ihan samanveroisesti kuin suoristusrautakin. Omassa päässäni tuntuu ainakin, että tämän kanssa suoristettuna lopputulos ei ole niin littana ja päätä myöden menevä kuin raudan kanssa. Ainakin tuntuu siltä, että tukka olisi jotenkin ilmavampi. Luonnonkiharan hiuksen kanssa en kuitenkaan puhuisi ajan säästämisestä. Toki luulisin, että pienten hienosäätöjen tekeminen lähtöönsä lähes suoraan tukkaan onnistuisi helposti tämän kanssa. En osaa sanoa kumpi mahtaa olla hellävaraisempi tämä vai suoristusrauta, mutta toisaalta ajateltuna tämä lämmittää tukkaa vain toiselta puolelta, kuitenkaan en mene kumpaakaan tässä kohtaa tuomitsemaan. Loppujen lopuksi olen tyytyväinen testiin ja laitteen toimintaan, tykkäsin. Tämä laite on kyllä ansainnut paikkansa suoristusraudan rinnalla ja varmasti tulee olemaan omassa arjessani käytetty laite. Suosittelen kokeilemaan jos pientäkin kiinnostusta on herännyt laitetta kohtaan. Minä ainakin tykästyin!


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti