torstai 29. joulukuuta 2016

Ekstra tukkaleikki


Viime postauksessa manasin tukkavuosi -postauksen toisen osan olevan seuraava ja vuoden viimeinen postaus, suunnitelma muuttui! Eli tähän väliin mahdutan vielä yhden pikkuisen ekstra tukkapostauksen. Ei siis hätää, toinen osa tukkavuodesta on tulossa vielä ennen vuoden vaihtumista, tähän väliin vaan tuli pieni ylimääräinen postaus.


Heräsin tänään turhankin ajoissa ja minuun iski tukan laitto inspis. Olin pari päivää takaperin nähnyt facebookissa hienon kampaus videon ja kampaustahan oli pakko kokeilla. Ihan vain siinäkin mielessä, että kampaus voisi olla potentiaalinen uudenvuoden kampaus. Itse kampauksen räpeltäminen ei tallentunut videolle, vaan vasta itse lopputulos. Jotenkin vain ajattelin, että en viitsi kuvata suotta, jollen saakkaan kampausta väkerrettyä. Jälkeenpäin ajateltuna olin taas turhan epäluuloinen omiin tukkataitoihini. Ikuistin teille kuitenkin lopputuloksen.


Kampaus koostuu minulla kolmesta letistä, vaikka alkuperäisessä inspis videossa oli vain kaksi lettiä. Omassa versiossani kummallakin sivulla on letit ja takana keskellä letti. Alkuperäisessä videossa oli letit vain sivuilla ja takaa tukka pinnitettynä ylös. Minulla ei kuitenkaan kaikki niskavillat yllä niin korkealle kuin pitäisi, siksi päädyin letittämään niskankin. Loppu tukka onkin kampauksessa vain kiharaa. Tein omat kiharani pienimmällä kihartimella, mikä minulta löytyy, mutta ehkä olisi voinut olla entistä parempi lopputulos jos rauta olisi ollut jopa vieläkin pienempi.


Pysyäkseen paikallaan kampaus vaati vielä muutaman hengettömän pinnin ja reippaalla kädellä lakkaa. Olen selvästi pitänyt jakausta liian pitkään samassa paikassa, sillä sivummalle laitettuna se vaati pientä taiteilua lakan kanssa, jotta sain hiukset pysymään eri suuntaan kuin normaalisti.

Tässä kampaus vielä videon muodossa esiteltynä.




Lopputuloksesta tuli omaan mieleen melkoisen kiva ja jotenkin niin erilainen verrattuna normaaleihin kampauksiin, mitä päästäni löytyy. Kenties tässä olisi ainesta uudenvuoden kampaukselle, ainakin olisi jotain ihan erilaista.

-tukan räpeltämisestä nauttiva Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti