perjantai 9. joulukuuta 2016

Inspiraatiota Selena Comezilta

kuvat lainattu


Kuluneen viikon aikana kaveri rupesi kyselemään kampausta. Kuitenkin kävi niin ikävästi etten itse pääse sitä tekemään, joten avunpyyntö muuttuikin kampauksen tekemisestä kampauksen suunnitteluun ja opettamiseen. Mieluusti olisin toki tehnyt kampauksen omin kätösin, mutta kun mahdollisuutta ei ole, niin olen kyllä tyytyväinen tähänkin pestiin. Helposta "kuka vaan osaa tehdä" -kampauksesta tuli ensimmäisenä mieleen valeletti. Inspiraatiota hain googlen kuvahausta, josta vastaan tuli Selena Comezin vastaavanlainen kampaus. Tämä on tosin vain yksi mahdollisuus, täytyy yrittää kehittää vielä muitakin vaihtoehtoja mikäli kaveri ei lämpenisikään tälle.

Kampauksen testailua vaikeutti oman tukan pituuden puute. Sain kuitenkin jonkinlaista näkökulmaa asiaan pidennysten avulla. Eihän se tosin ole yhtään sama asia kuin oikeasti pitkät hiukset, mutta tärkeintä olikin vain testailla onnistuuko samankaltainen kampaus super helposti valeletillä. Itse suunnittelu ja testailu onkin tällä kertaa videon muodossa.




Sen pituinen se. Kuten huomaa, ei minullakaan kaikki aina putkeen mene, mutta sain kuitenkin tästäkin tuherruksesta sitä näkökulmaa mitä lähdin hakemaankin. Eli vaikka kampaus menikin pidennysten kanssa sotkuiseksi räpellykseksi, sain tästä silti juuri sitä irti mitä hainkin. Voinkin todeta, että tämä on teitä pitkätukkaisia varten, ei minunlaisiani nysä karvaisia varten.

Tästä kenties jonkulle ideaa viikonlopun menokampaukseen? Mukavaa viikonloppua!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti