torstai 30. maaliskuuta 2017

Uutta sisältöä meikkipussiin


Viimein maltan pysyä hetken pois ompelukoneen äärestä ja tulla postaamaan jotain pientä kivaa. Viime viikko minulla oli talvilomaa ja kuten arvata saattaa hurisi se melkoisen pitkälle ompelukoneen ääressä ja kangaskaupoissa ravatessa. Kerrankin kun oli kunnolla aikaa käytettäväksi, hyväksikäytin sen uusien projektien parissa. Onhan kesä sentään tulossa ja syntynyt niin paljon visioita tämän kesän vaatteista. Mutta eiköhän mennä tämän mutkan kautta siihen aiheeseen, josta tulin postaamaan.

Pari viikkoa takaperin piipahdin paikallisen Emotionin loppuunmyynnissä. Ensinnäkin minua harmittaa ihan tosi paljon, että liike ei menestynyt paikkakunnallani vaan joutuu sulkemaan ovensa. Itse kävin siellä hiustökötti asioilla aina sillon kun en malttanut odotella mitään tilauksia vaan tökötti piti heti saada käsiin. Kärsimätön kun olen odottamaan, oli Emotionissa asiointi minulle se ratkaisu. Siksi tämä onkin niin suuri harmitus.


No mutta kuitenkin menin piipahtamaan loppuunmyynnin kolmantena päivänä. Olin etukäteen antanut itselleni luvan tukkatökköttien hamuamiseen ja niitä alunperin lähdinkin etsimään. Paikanpäälle päästyäni tukkatökötti hyllyt ammottivat tyhjyyttään, voi hitsi, myöhästyin. Noh päätin kuitenkin katsella putiikin läpi. Mukaani tarttui muutama putelli, käsirasvaa ja kuorinta-ainetta. Kotiin päästyäni rupesin miettimään, että olisikohan kuitenkin pitänyt katsoa meikkejä ostosilmällä, koska olihan ne nyt halpoja, kaikki puoleen hintaan. Päädyin vetämään pienet päikkärit, jonka jälkeen menin uudemman kerran piipahtamaan. Tällä kertaa keskityin katselemaan meikkejä.

Olen aina ollut hirveän pihi ostamaan meikkejä. Huvittavinta on kuitenkin se, että tukkajuttuihin saatan törsätä iha hullun lailla, mutta esimerkiksi uuden ripsarin osto tuntuu hirveän suurelta sijoitukselta. En tiedä miksi, mutta niin se on ollut jo vuosikaudet. Ehkä silläkin on osaa asiaan, että meikkaan melkoisen harvoin, arkena en ollenkaan, yleensä vain silloin jos olen johonkin menossa tai haluan kokeilla jotain uutta tapaa. Mutta kuitenkin silloin kun meikkaan, on se omanlainen rituaalinsa, se Satun neiti hetki ja silloin panostankin meikkiin viimeisen päälle. Siksi ehkä kontrasti arki-Satun ja juhla-Satun välillä on niin suuri.


Vuosien varrella minulle on kertynyt päähäni sellainen joskus ehkä raaskin ostaa -lista. Nyt oli mielestäni oikea hetki lyhentää sitä listaa. Olen pitkään haaveillut sellaisesta paletista, jossa olisi monta sävyä samassa paketissa ja nimenomaan sellaisesta mikä ei ole vain pelkkää glitteriä, ne ei jotenkaan tunnun niin omalta jutulta. Onnekseni löysin melkoisen tyhjäksi kolutuista meikkitelineistä kaksi juuri sellaista, sama paletti kahdessa eri värissä. Hetken mietein kumman ostan, mutta kun en osannut päättää, otin molemmat. Nyt oli kuitenkin aikeina panostaa meikkipussin sisältöön.


Löysin myös vanhaa tuttua kulmageeliä, se on sellainen oma must-tuotteeni, etenkin nyt kun tukka on lyhyt, on minulle tullut sellainen pakkomielle kulmakarvoihin. Kulmageeli lähti välittömästi mukaan. Sen vieressä huomasin luomivärin pohjustusvoidetta. Päätin testata, koska luomeni ovat niin rasvoittuvat, ettei luomivärini pysy siisteinä kuin muutaman tunnin, joten tämän testin kanssa ei ollut mitään hävittävää vain mahdollinen suunta parempaan.


Meikkivideoiden myötä minulla on herännyt kiinnostus varjostus-korostus tekniikkaan. Niinpä tässä oli hyvä tilaisuus ostaa sellainenkin kokeiluun pikku rahalla. Onneksi Lórealin telineestä löytyi vielä muutama sellainen ja paletti näytti kaikinpuolin hyvän sävyiseltä, päätin ostaa senkin. Lisäksi tein vielä pari heräteostosta, ostin hassuimman ikinä näkemäni rajaustussin, joka vaikutti kivalta testattavalta sekä huulipunakynän, joka vaikutti myös melkoisen hassun hauskalta. Viimeisimpänä mukaani lähti vielä uusi vedenkestävä ripsari ja suloisen vaaleanpunainen uusi meikkipussi.



Olen hieman yllättynyt itsestäni, raaskein panostaa meikkipussiini melkoisen hyvin, eikä edes kirpassut. Luulen kyllä, että jos olisi kaikki ollut normaalihintaisia olisi ostokseni jäänyt puoleen tuosta, enintään. Nyt kuitenkin oli hyvä tilaisuus panostaa. Osaa näistä olen kerinnyt jo vähän testailemaan ja vaikuttaa hyviltä ostoksilta kaikinpuolin! Haikein mielin jään kaipaamaan paikallista Emotionia.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti