keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Maaliskuu - aihetta juhlaan


Nyt starttasi minulla erityisen paljon positiivisia asioita sisältävä kuukausi. Lisäksi maaliskuu on yleensä ollut sellainen "viimeinen talvikuukausi", mikä on vain pelkästään iloinen asia tällaiselle kesäihmiselle. Muutenkin aina tässä vaiheessa se kevään ja kesän odotus alkaa olla kaikinpuolin fiiliksissä pinnalla. Lisämausteista takaisin itse asiaan, niihin tämän kuun positiivisiin asioihin.

Blogi täyttää vuoden
Äkkiä on tämäkin vuosi hurahtanut ja blogi täyttää jo vuoden! Toisaalta tämä on tullut jo niin vahvaksi osaksi minua, että tuntuu blogin olleen läsnä jo pidempään, mutta toisaalta tuntuu, että olisin vasta aloittanut. Kaikin puolin olen tyytyväinen, ettei tämä jäänyt viime vuonna miksikään hetken huumaksi vaan kasvoi osaksi harrastuksiani ja ennen kaikkea osaksi minua.

Minä vanhenen
Taas on tullut se aika vuodesta, että ikänumeroni kasvaa yhdellä. Ei kyllä tunnu yhtään sen erikoisemmalta kuin aikaisemminkaan. Tässä kohtaa ehkä vuodet vain tuovat hieman lisää järkeä päähän, ei sen erikoisempaa. Kuitenkin synttärit käyvät hyvästä syystä juhlia tai tehdä jotain repäsevää. Tänä vuonna ja ainakin näillä näkymin kummatkin kriteerit ovat täyttymässä. Viime vuonna suunnittelin jo jotain samantapaista, mutta monen muuttujan johdosta suunnitelmat lyttääntyi ja koko syntymäpäivän juhlinta unohtui. Tänä vuonna päätin toteuttaa suunnitelman, hieman hemmottelevammassa muodossa tosin. On melkoisen todennäköistä, että tästä tulee jotain jutun tynkää vielä tänne blogin puolelle.

Elämäni ensimmäinen talviloma
Vaikka nykyisessä päätyössäni työkokemusta on kertynyt jo reippaan kolme vuotta, on tämä vasta ensimmäinen ansaittu talviloma. Ensimmäiset parisen vuotta tässä työssä oli pätkittäistä, mutta valmistuttuani koulusta sain pysyvän paikan ja viime kesänä pääsin nauttimaan ensimmäisestä kokonaisesta kesälomasta. Silloinkin fiilis oli jo mitä mahtavin, mutta nyt jotenkin korostuu se, että olen päässyt elämässä eteenpäin, vähän niinkuin olisi saavuttanut jonkun merkkipaalun. Lomaa odotellessa siis!


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti