keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Uusi hoitoaine suosikki


Syksyn tullen minuun on iskenyt varmaan jokin testailu kärpänen, koska lähiaikoina on tullut testailtua niin tököttejä kuin laitteitakin. Tämä testi on ollut kyllä kaikista pitkäaikaisin ja perusteellisin, nimittäin hoitoaineesta on menossa jo kolmas putelli. Toisaalta jo ensimmäinen purkki vakuutti minut, niinpä tulin tilanneeksi lisää. Mutta tosiaan tällä kertaa kokeilu kertoja ei ole vain muutamaa vaan tököttiä on tullut testattua pidemmän kaavan mukaan. Tämän mystisen testin kohteena on ollut Joico Moisture Recovery hoitoaine.


"Moisture Recovery Conditioner on ylivoimaisesti paras ravitseva ja kosteuttava hoitoaine, joka myös vahvistaa hiuksia. Moisture Recovery -hiustenhoitotuotteet on tarkoitettu kuiville ja elottomille hiuksille. Ne loihtivat kuivimmatkin hiukset sileiksi ja pehmeiksi."

Ennen tätä tököttiä, olin tutustunut jo monen vuoden ajan Joicon violetti shampooseen. Se on oikeastaan sellainen tökötti mitä kaapistani löytyy aina, oli tukkani sitten minkä värinen vain. Sitä kun ei ikinä tiedä koska mieli muuttuu taikka jos kaveri tarvitsee auttavaa kättä. Tökötti löysi tiensä sydämeeni jo viisi tai kuusi vuotta takaperin, jolloin olin blondi vai olinko vaalentamassa ruskeaa pois, mutta kuitenkin. Silloin testaamistani violetti/hopea tököteistä se oli se tehokkain ja paras. Niinpä se on aina ollut ratkaisuni keltaisuus ongelmaan.


Aiempi positiivinen kokemus merkistä rohkasi testaamaan. Ajattelin, että ei kai toinen tökötti samalta merkiltä voi hirveästi huonompi olla. Minun piti hankkia testi putelli jo aikaisemmin, mutta sillon vastustelin vielä sisäistä testi kärpästäni. Jonkin aikaa sen jälkeen törmäsin kasvotusten tököttiin ollessani risteilyllä, silloin antauduin testi kärpäsen vietäväksi ja toin putellin tuliaisena kotiin.


Aloitin testailun jo heti seuraavalla pesukerralla. Päätin silloin, että kun puteli tyhjä, testi on varma ja valmis. Kuukauden verran ensimmäinen purkki kesti, jonka jälkeen jatkoinkin heti seuraavaan ja seuraavaan.


Testin tulokset
Suoraan sanottuna olen rakastunut, niin rakastunut kuin vain tukka tököttiin voi olla. Jo ensimmäisestä pesukerrasta lähtien tukka oli niin sileä ja pehmeä pesun jälkeen ettei moista ole ennen tässä päässä nähty. Tökötti tosiaan on nimensä veroinen, oikeasti kosteuttava. Hoitoaine on oikeastaan mullistanut koko hiustenpesu operaation. Tämän hoitoaineen kanssa voin kammata suihkussa hoitoaineen kaikkialle hiuksiin ja pesun jälkeen ei ole tietoakaan takuista, mitä ne on? Testin tulos löi suoraan sanottuna ällikällä. En edes tiennyt, että hiukseni voivat olla noin hyvän tuntuiset pesun jälkeen. Jos vain raaskii n.18 euroa laittaa tukka tököttiin niin suosittelen kokeilemaan!

Vielä en ole tullut tilanneeksi sarjan shampoota testaukseen, mutta hoitoaineen perusteella sekin voisi olla ihan hyvä testattava.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti