sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Liukuväri kynnet


Halloweenistä inspiroituneena halusin kokeilla kynsiin jotain ihan uutta ja ennestään testaamatonta. Olen silloin tällöin nähnyt facebookissa kivoja kynsi videoita liukuväri kynsistä sun muista hieman erikoisemmista. Miettiessäni jotain minulle ihan uutta, tuli mieleeni facebookissa nähdyt videot. Meikki varastostani löytyi ylimääräisiä käyttämättömiä meikkisieniä, joten mietein, että miksipä en kokeilisi. Videoissa kynnet näyttivät niin helpoilta tehdä, joten halusin testata saako upeat kynnet tosiaan niin helposti.


Tykötarpeina minulla oli kolme eri lakkaa, verenpunainen, musta ja läpinäkyvä päällyslakka. Lisäksi tarvin meikkisienen ja jonkin kosteutta imemättömän alustan lakoille, siihen tarkoitukseen otin pienen palan foliota. Jälkeenpäin ajateltuna olisin tarvinnut myös teippiä kynnen rajaamiseen, mutta liian innokas kun olin, en ajatellut asiaa etukäteen.


Aloitin homman laittamalla folion päälle viirut kumpaakin väriä vierekkäin. Sen jälkeen painoin meikkisienen kerran lakkaviirujen päälle, jolloin lakka siirtyi folion päältä sienelle. Seuraavaksi ei tarvinnut kuin töpötellä lakat kynnelle. Jäljestä tuli tietenkin röpöinen sienen takia, mutta ei vielä hätää tässä vaiheessa.


Tein kaikki kynnet samalla tavoin ja lisäsin lakkaa sieneen sitä mukaan kun se hupeni. Kun kaikki kynnet oli käyty läpi ja jälki oli sellainen kuin lopputulokseen halusin, annoin lakkojen kuivua kynnelle. Viimeiseksi laitoin läpinäkyvän lakan päälle. Se tasoitti rösöisyyden kivasti ja värikin näytti paremmalta ja liukuvammalta päällyslakan jälkeen. Edessä ei ollut enää kuin tolkuton yli menneiden lakkojen pois putsaus.


Tekniikka tosiaan oli yhtä helppo kuin videoissa. Kuitenkin harjoitus tekisi mestarin tässäkin asiassa, jolloin jäljestä tottakai tulisi myös parempi. Tarkkana sai olla töpöttelyn kanssa ettei mustaa tulisi liikaa, mutta eiköhän siihenkin tule varmuutta aikanaan. Kerrassaan hauska tapa lakata kynsiä!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti