sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Testissä Philips HP8663/00 EssentialCare ilmakiharrin


Testi kärpänen iski jälleen ja tulin maanantaina hankkineeksi uutta testattavaa. Siitä asti kun näin ensimmäisen kerran tällaisen laitteen, minulla oli pieni kutkutus päästä testaamaan. Pari kuukautta sitten omalle paikkakunnalleni tuli ensimmäinen tällainen myyntiin tavarataloon, mutta silloin vielä vastustin kiusausta. Tällä viikolla laite oli melkoisen hyvässä tarjouksessa ja siinä sitten kävi niin, että kävelin kaupan kassalle laite kainalossani.

"Luonnollisen suorat, kiharat tai aaltoilevat hiukset Ionisoiva käsittely kauniille, kiiltäville hiuksille. Kuivaa ja muotoile kerralla, uusi Philips EssentialCare -ilmakiharrin kuivaa ja muotoilee hiuksesi kerralla. Se on myös erittäin hellävarainen hiuksillesi. Ilmakihartimen neljän lisäosan avulla luot helposti kauniin luonnollisen tyylin."


"Innovatiivisella tasalapaisella suoristusharjalla saat kauniit ja luonnolliset suorat hiukset hellävaraisesti."

Itse testi, joka koskee vain tasalapaista suoristusharjaa, on videon muodossa, koska ajattelin taas, että videosta saa paremmin ja konkreettisemmin jotain irti. Muita osia en ole vielä testaillut, mutta suoristusharja olikin se osa, mitä erityisesti halusin testata. Hiukseni ovat luonnon kiharat, joten myyntiteksteissä kehuttu suoristava vaikutus pääsee kunnolla koetukselle. Tosin olin ennen testiä valmiiksi jo hieman skeptinen suoristavaa vaikutusta kohtaan, kuten kaikkea muutakin "helppoa, hellävaraista ja nopeaa suoristamista" kohtaan, mutta videolla paljastuu kuinka käy.




Testin tulos vielä tiivistettynä tekstin muodossa:
+ ajatus on hyvä, hiukset kuivaksi harjaamalla
+ kaksi eri tehoa ja viileä puhallus
+ teknisesti helppokäyttöinen
- pölläyttää helposti tukan naamalle ainakin ensi käyttäjällä
- mielestäni suoristava vaikutus oli mitä oli, samaan tulokseen tai jopa parempaan pääsee perinteisen föönin ja harjan kanssa

Tällä viikolla tulin testanneeksi laitetta myös pidennysten kuivaamiseen ja vitsit, että oli kätevä! Toki pidennykset kun ovat valmiiksi suoraa laatua niin kovinkaan suoristavaa ominaisuutta ei tarvita. Tämän testin perusteella laite sopii paremmin pidennysteni kuivaajaksi kuin oman tukkani. En tosin tiedä mahtaisikohan lopputulos omassa tukassani olla parempi jos kokeilisin osio osiolta.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti