maanantai 19. syyskuuta 2016

Meikkileikki


Vuoden lemppari kissanristiäiseni lähestyy, eli Halloween. "Juhla", jolloin saa sutata meikeillä, tekoverellä ja kaikella muulla kivalla. "Juhla", jolloin saa näyttää niin hullulta, karmivalta ja kaikin puolin "urpolta" ilman, että ketään noteeraa sitä millään tapaa. Olen aina tykännyt Halloweenistä, pienenä koulun naamiaisdiskot ja nyt isompana aikuisten hipat. Hämmentävästi koen suurta innostusta sutatessani naamaani ei niin kauniisti meikeillä ja muilla tököteillä sekä pukiessani jonkun ihan älyttömän asun päälleni. Halloweenissa vain on sitä jotain minun mieleeni.


Ja tottakai olen aloittanut valmistautumisen tämän vuotiseen "juhlaan". Idea omaan luukkiini syntyi liiankin helposti. Aikaisempina vuosina päätöksen vaikeutta on ollut ilmassa suuremmissa ja vähän vähemmän suuremmissa määrin. Tänä vuonna siitä ei ollut tietookaan, vaan idea syntyi jo ensimmäisen asuselailun aikana. Sitä myöten laitoinkin eilen jo pukuni tilaukseen.


Tänään on tullut kokeiltua maskeerausta vanhoilla tököttien voimin. Tosin jotain pientä, esimerkiksi huulipuna, rajauskynä, tuli tänään jo hankittua ihan perus kaupan meikki osastolta. Muut pelit ja vehkeet on vielä hankkimatta. Kokeilulla oli tarkoitus hieman testailla mitä kaikkea tarvitsen ja mihin tarkoituksiin tarvitsen uusia tököttejä. Eli sellainen luonnos tuli tänään väsättyä naamalle.


Pieniä pohdintoja vielä, siitä millainen lopullinen maski tulee olemaan, mutta tässähän on reipas kuukausi aikaa vielä miettiä, pohtia ja kokeilla. Kuitenkin se tulee olemaan jotain tähän suuntaan. Ja parhaiten sen sitten näkee kun pukukin saapuu perille ja kaikki tökötti hankinnat on tehty.

-Satu

3 kommenttia:

  1. Ootteko miehesi kanssa menossa johonkin halloween juhliin? Tosi kivannäköinen moikka, vaikka onkin ensimmäinen kokeilu vasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis meikki.. Puhelimen kirjoittelee taas omiaan. :D

      Poista
  2. Voi kumpa olisikin menossa mieheni kanssa yhdessä, mutta ikävä kyllä hän joutuu jättämään tänä vuonna juhlat väliin, joten kavereiden seurassa taittuu tämä halloween :) ja kiitos! :)

    VastaaPoista