torstai 15. syyskuuta 2016

Miehen tukka ruotuun


Maanantaina ja tiistaina pyhitin aikaani oman rakkaani hiuksille. Suhteemme alusta lähtien olen ollut käpälät kiinni mieheni hiuksissa. Jo tapailumme aikana miehelleni tuli varsin tutuksi pieni harrastukseni häpelöidä omia ja muiden hiuksia satunnaisesti tukka asioilla piipahtelevista kavereistani. Mieheni pohdiskeli niihin aikoihin oman värin ja mustan välillä, mutta asia jäi silloin sikseen. Seurustelun aloitettuamme pohdinnat palasivat mieheni mieleen ja hänen hiustensa uhriutuminen alkoi mustaksi värjäämisestä. Sittemmin olenkin mieheni tukan hellässä huomassani niin leikkauksen kuin värinkin merkeissä. Välillä vitsailemmekin, että jos mieheni menisi oikealle parturille niin tilanne olisi kuin vieraissa kävisi.

Viime viikon aikana aloin pistämään merkille, että olin päästänyt mieheni pään hieman ruokottomaan kuntoon. Aluksi suunnittelimme pientä operaatiota viikon lopulle, mutta kun aika meni kuin siivillä, se jäi. Maanantaina sitten päätimme aloittaa ruokkoamista värin merkeissä. Tiistaina jatkoimme homman loppuun pienellä lyhennyksellä ja siistinnällä.

Lähtökohta oli väriltään puolet pituudesta mustaa ja puolet juurikasvua sekä pituutta hiuksille oli kertynyt sitten viime leikkauksen. Ja mikäs sen parempaa kuin ennen ja jälkeen kuvat, joten seuraavat ovat niitä ennen kuvia. Hauskinta näissä ennen kuvissa oli se, kun mieheni hämmentyi nähdessään itsensä takaapäin ja kummastusta aiheuttivat hänen omat niska kiehkuransa, heh.

Ennen ja jälkeen kuvat ovat kummatkin otettu tismalleen samassa paikassa ja ilman minkäänlaista muotoilua.



Muuten teimme operaation tututtuun tapaan, paitsi värin kanssa tein pientä muutosta aikaisempiin kertoihin verrattuna. Viimeksi kun tilasin värejä, tilasin myös entistä laimeampaa hapetetta. Silloin jo suunnittelin vaihtavani mieheni värin kevyempään versioon. Ja musta kun on aina musta, voi laimentelun kanssa mennä melkoiseksi hipiksi. Kuitenkin voin kokemuksesta kertoa, että Crazy Colorin musta ei toimi värjäämättömään tukkaan, lopputuloksesta saattaa tulla smurffi. Vaihto osottautui onnistuneeksi, eikä väri ollut yhtään sen vähemmän musta kuin aikaisemmillakaan kerroilla. Lisäksi myös mies oli tyytyväinen laimeammasta väristä. Mutta eiköhän ole aika siirtyä jo jälkeen kuviin.



Pientä värirajaa vielä havaittavissa näissä tiistain kuvissa, mutta se on onneksi nopeasti kaikkoavaa sorttia. Nyt on taas hetken aikaa oman rakkaan tukka ruodussa.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti