lauantai 10. syyskuuta 2016

Lauantain tukkavinkki


Ajattelin välillä tehdä vähän erilaisen postauksen. Tällä kertaa en kirjoita väreistä, huushollista enkä ompelusta, vaan kehiin tulee tukan kiharrus. Tämä on myös postaus, joka sisältää blogihistoriani ensimmäisen oman videon (muistakaa siis olla armollisia). Piti tämä jo eilen kirjoitella perjantain tukkavinkkinä, mutta päivästä loppui tunnit ihan kesken, joten tänään sitten.


Sain eilen aamusella inspiraation kihartaa tukkani vaikka olinkin vain töihin menossa. Jonkin aikaa kiharrettuani rupesin miettimään, että pitäisiköhän tehdä jonkin sortin blogi postausta aiheesta. Päädyin mielessäni "kyllä" vastaukseen. Hetken mietiskelin, millaista postausta laittaisin ja aloin haluamaan jotain konkreettisempaa kuin ontuvat "tee näin, sitten näin" -kirjoitukseni. Eipä siinä sitten mitään, kameralle vain paikka ja videota väsäämään.


Kiharoitahan on itsessään niin monia erilaisia kuin on tekijöitäkin, sehän on vaan raudan käyttötavasta kiinni. Eli yhdellä perusraudalla saa tehtyä paljon erilaisia kiharoita vain tapaa vaihtamalla. Minulla oli tällä kertaa ideana tehdä 25 millisellä raudalla isoja, rentoja kiharoita. Laitteenani toimi Remington CI96S1 Silk Ultimate Styler ilman paksumpaa lisäosaa. Sen verran kerron laitteesta, että ostin sen silloin kun tuli markkinoille uutuutena eli noin kaksi vuotta sitten ja siitä asti se on ollut puhdas lempparini. En niin paljoa ole hyödyntänyt sen erilaisia ominaisuuksia, vaan enemmän laite on toiminut "perus kihartimenani". Myöskään tässä videossa ei ole hyödynnetty laitteen omia ominaisuuksia vaan laitteena voisi ihan yhtä hyvin olla perinteinen 25 millinen kiharrin.


Mutta ennen kuin tämä teksti pursuaa kuin pullataikina, siirrytään asiaan eli itse videon pariin.




Olen muuten tässä viikon aikana niin paljon rakastunut tähän uuteen, tarkoituksella värjättyyn vaaleanpunaiseen tukkaani. En ole ikinä mitenkään ollut vaaleanpunaisen perään, mutta jotenkin tämä on vain omasta mielestä niin super söpön värinen, että tykkään. Eiköhän tässä siis pysytä hetken aikaa (kunnes mieli taas muuttuu).


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti