keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tukka sateenkaari


Olen hetken aikaa haaveillut jossain vaiheessa tekeväni sellaiset crazy pidennykset, joissa olisi seassa jotain ihan muutakin kuin pelkkää vaaleanpunaista. Päähänpinttymä syntyi jälleen youtube videon kautta, jossa tehtiin super värikkäät pidennykset ja tekijällä itsellään oli myös vaaleanpunainen tukka. Videossa ne näytti niin hauskoilta, että oli pakko itsekkin kokeilla. Muutenkin kuulostaa ajatuksena kivalta, että on eri värisiä pidennyksiä raitoja varten joita voi sitten kyllästymisen iskiessä käyttää muutoshalun laantumisen toivossa.


Uudet pidennykset tipahtivat postiluukusta, joten eiköhän niitä pitänyt heti päästä käpälöimään. Samalla tuli oivallinen tilaisuus kokeilla Biozellin uusia suoravärejä. Eri värejä Biozellin suoraväri valikoimassa on vain viisi, pinkki, oranssi, turkoosi, violetti ja sininen. Mutta mikäpä estää sekoittelemasta. Ajatuksena minulla oli tehdä muuten vaaleanpunaiset pidennykset, paitsi yksi kahden klipsin raita mintunvihreää ja toinen samanmoinen persikan väristä. En lähtenyt heti hulluttelemaan liikaa värien kanssa siltä varalta, että jokin menisi pieleen.


Tulin ostaneeksi pinkin, turkoosin ja oranssin värin. (Samaisella kauppareissulla mieheni yllätti minut viemällä kahvilaan, ihana yllätys!) Niistä oli tarkoitus sitten miksailla mintunvihreä ja persikka. Mintunvihreän sain turkoosin ja oranssi sekoituksesta ja persikan taas oranssin ja pinkin sekoituksesta. Ja tietenkin värit vielä lantrasin hoitoaineella, jotta lopputuloksesta tulisi suloisen pastelli. Vaaleanpunainen olikin helppo saada vain lantraamalla pinkkiä hoitoaineeseen. Lisäksi sekoitin vielä latvoja varten hoitoainetta ja hopeista color maskia.


Kun väri kaaos oli saatu aikaiseksi, eikun tuumasta toimeen, muovikassi suojaksi lattialle ja sottaamaan. Aluksi laitoin latvat hopean color maskin kanssa, mutta jotenkin se ei lattialla miellyttänyt silmää, niin vedin pidennykset koko pituuttaan samalla värillä.


Lopputuloksesta tuli yllättävän hyvä. Aluksi olin hieman epävarma värisekoituksistani ja olin jopa henkisesti varautunut siihen, että raidat menee piloille ja lentää roskiin. Lopullinen väri oli kuitenkin aikalailla sellainen, mitä lähdin sekoituksillani hakemaankin. Väreistä täytyy vielä sen verran mainita, että ei ollut mikään hukka ostos, kaikinpuolin mukavia käyttää. Verrattuna esimerkiksi Live colorin versioon, oli tämä paljon helpompaa miksattavaa. Olomuoto muistuttaa hyvin läheisesti hoitoainetta, joten sekoittelu on todella helppoa, kun taas Live colorin väri on niin tönkköä, että saisi melkein vispilän kaivaa tasaista sekoitusta varten. Värikylläisyyteen olen myös tyytyväinen, koska pastellivärin saa aikaiseksi todella pienellä värimäärällä, niinpä yhdestä purkista piisaa luultavimmin positiivisesti tylsistyttävän moneen värjäyskertaan. Tykkään! (niin väristä kuin pidennyksistäkin) Nyt kun tällaiset löytyy kaapista, niin melkoisen varmasti nämä saavat osansa myös tulevan Halloweenin asustuksestani.


-Satu the oman elämänsä my little pony

2 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä olet saanut aikaan :) t. Biozell-tiimi

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein paljon! hyvillä väreillä on hyvä sekoitella :)

    VastaaPoista