keskiviikko 10. elokuuta 2016

Väriholismi


Tuli tehtyä viime viikon perjantaina pientä tykötarve tilausta. Paketista löytyi niin tuttua ja turvallista että uutta kokeiltavaakin. Mutta mikä parasta sain älyttömän hienon kaupanpäällisen, värikartan. Ei enää tietokoneen ruudulta tihrustelua vaan kartan katselua uusien inspisten iskiessä.


Uusimmat oikeasti harmaat värit tästä puuttuu, mutta eipä tuo haittane. Kuitenkin jos harmaasta joskus innostuu niin niitä neljää löytyvää sävyä ei ole hirveä homma vertailla koneen näytöltä.


Tykästyin näihin väreihin siihen aikaan kun tukkani oli vielä punainen. Siihen asti olin tukeutunut aina perus kaupan väreihin, mutta kun kaupan punaiset eivät olleet oikeasti punaisia, vaan paskaisia aina johonkin suuntaan, päätin etsiä jotain muuta. Sitten törmäsinkin näihin väreihin ja eikun testaukseen. Rakastus syntyi heti kun punainen oli oikeasti punainen ja juurikasvun peittäminen kävi entistä helpommaksi. Sittemmin olenkin pysynyt Colorissimon tykötarpeissa, paitsi Crazy color on ja pysyy rinnalla.


Vielä innostavampaa näissä väreissä on se, että nämä on täysin sekoitettavissa keskenään. Eli sävystä saa juuri sellaisen kun sekoittaa.


Eiköhän näillä taas pärjää hetken eteenpäin ennen kuin lisää tarvitsee edes miettiä.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti