perjantai 12. elokuuta 2016

Uutta ilmettä hotelli helpotukseen


Sisustuksen hienosäätö valloitti nyt vessankin. Kerroinkin teille jo, että olimme viime viikon sunnuntaina harrasteajoneuvo Pick-Nickillä. Siellä kun on näitä kaiken maailman myyntikojuja ja lisäksi rompetori kyljessä, törmäsin kävellessämme kivaan uutta retrotavaraa myyvään kojuun, missä oli tavaraa laidasta laitaan. Purkkia, kippoa, kylttiä ja vaikka mitä! Sieltä sitten mukaani tarttui tämä suloinen vessaharja.



Kun olin tästä kaupat tehnyt ja myyjä pakkasi tavaran laatikkoon ja pussiin, hän kysäisi voiko laittaa käyntikortin mukaan. Noh eihän siitä voinut kieltäytyä! Illalla kun pääsimme kotiin rauhottumaan päivän hulinasta, muistin tämän käyntikortin ja ihan uteliaisuutta kurkkasin. Kokonainen verkkokauppa täynnä tällaista tavaraa, eikä vain muutamaa vaan sivutolkulla silmäniloa. Selailtuani löysin tämän pariksi roskiksen ja kauan hamuamani toisen peltisen muropurkin.





Alunperin meillä on jo yksi peltinen muropurkki, mutta kun yleensä ostamme kahta lajia muroja kaupasta, niin toisellekkin oli tarvetta. Paljon siistimpihän se on että on kaksi peltipurkkia vierekkäin kun taas hieno peltinen purkki ja kämänen pahvipurkki vierekkäin. Aikaisemmin en ollut viitsinyt tilata mistään pelkkää yhtä purnukkaa, mutta nyt kun halusin myös roskiksen niin siinä samassa tämä purkki meni.




- Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti