sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Testissä Stylista #bighair spray


Muutama viikko takaperin tulin bonganneeksi paikkakuntani tavaratalossa kokonaan uuden hiustenmuotoilu sarjan, Loréal Stylistan. Ensinäkelmältä sarja vaikutti kaikin puolin mielenkiintoiselta, sillä se ei sisältänyt sitä perinteistä yhdistelmää, muotovaahto, hiuskiinne, lämpösuoja sekä vaha, vaan sarja koostui mitä erilaisempiin käyttötarkoituksiin käytettävistä täsmä tuotteista. Eli vaikutti kaikinpuolin uudenlaiselta tuulahdukselta hiustenmuotoilu tuotteissa, ihan niinkuin viime vuoden puolella tullut Colorista hiusten värjäyksessä.


Loréal on yleisesti ottaen lähiaikoina kerännyt pisteitä omassa ajatusmaailmassani, ensin Colorista sarja ja nyt tämä Stylista. Uutuuksista ja erilaisuuksista innostuvana persoonana on hienoa, että jokin merkki lähestyy vanhaa asiaa ihan uudella tavalla. Ja tarjoaa vaihtoehtoa tehdä nämä vanhat asiat ihan eri tavalla kuin mihin on aikaisemmin tottunut, se tässä on ehkä kaikkein hienointa, ne uudet vaihtoehdot.


Lähi tavarataloni tarjosi sarjasta esille #bighair tuuheuttavan tekstuurispayn, #shorthair voidemaisen vahan, #blowdry lämpösuoja muotoiluvoiteen, #beachwave muotoilevan suolasuihkeen sekä #bun geelisuihkeen. Lisäksi sarjaan kuuluu myös #curls muotoilusuihke, #braids muotoiluvoide sekä #sleek lämpösuojan sisältävä muotoilu seerumi.


Muotoilusarja vaikuttaa omaan makuuni niin mielenkiintoiselta, että ensi fiilikseni olivat: haluan kokeilla kaikkia. Ja toisin kuin värisarjojen kanssa, näissä voi oikeasti kokeilla lähes kaikkia, riippuen tietysti oman tukan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Kuitenkin jostain oli aloitettava. Pitkän mietinnän ja harkinnan jälkeen päädyin testaamaan ensimmäiseksi sarjan tuuheuttavaa tekstuurisprayta, #bighair, koska kukapa ei haluaisi isoa pöyhkeää tukkaa.


Käyttöohje tuotteessa on simppeli: ravista, suihkauta kuivan tukan tyveen ja hiero. Ensi tuntumalta tuote tuntuu kevyeltä ja tahmattomalta hiuksissa. Lisäksi huomasin, että tuotteessa on ihanan raikas tuoksu. Pienellä hieronnalla tuote toi kevyttä tuuheutta ja ilmavuutta hiuksiini. Kävin jakaus jakaukselta päälimmäiset hiukseni läpi ja lopputoloksena oli kevyt luonnollisen näköinen pöykeys ja edelleen muotoiltavissa oleva kevyt pito. Itse viimeistelin kampauksen vielä muutamalla lakan suihkauksella.


Nyt parisen viikkoa tuotetta testanneena voisin verrata tuotetta hiuspuuteriin. Spray antaa tuuheutta ja ilmavuutta ihan niinkuin hiuspuuterikin, ehkä hivenen kevyempää, mutta ilman hiuspuuterin kaltaista tahmaisuutta. Eli oikeastaan kiteytettynä #bighair on kuin light versio hiuspuuterista, se on helpommin uudelleen muotoiltavissa ja tahmaamattomuutensa vuoksi erittäin hyvä vaihtoehto pohjaksi arjen kampauksiin. Lisäksi tämän tuotteen annostelu ja laittaminen on huomattavasti helpompaa kuin hiuspuuterin, senkun vain suihkii.


Minulla tämä tuote ainakin jää osaksi hiustenlaitto rutiineja, sillä tykkään sen antamasta luonnollisesta ja tahmaamattomasta tuuheudesta ja kevyestä pidosta arkea ajatellen. Huomasin myös edellisen viikonlopun aikana kikka kolmosen, jolla tästä tuotteesta saa kaikki tehot irti ja koko illan kestävän lähes överipöyhkeän tukan. Se meni yksinkertaisuudessaan näin: pesun jälkeen föönaus pyöröharjan kanssa kera muotoilevan föönaussuihkeen, jonka jälkeen #bighairia ihan reippaalla kädellä ja viimeistelyyn vielä hiuskiinnettä. Eli viikonlopun yllätys lopputuloksen myötä voinkin sanoa, että tuote on monipuolisempi kuin alkuunsa arvasinkaan, riippuen vain siitä, mitä tekee ennen ja jälkeen tämän suihkeen.


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti