maanantai 19. helmikuuta 2018

Rakkaudesta Lola Ramonaan


Uusi vuosi ja uusi käsilaukku! Viimevuosina minulle on alkanut syntyä tapa ostaa kerran vuodessa uusi käsilaukku. Tänä vuonna olen asian kanssa hieman aikaisemmassa kuin viimeisimpinä vuosina, jolloin kevään tai kesän tulo on tarkoittanut uuden käsilaukun hankintaa. Nyt kuitenkin vastaani tuli sellainen tarjous, jota en voinut ohittaa. Nimittäin kaikki Lola Ramonan tuotteet oli neljän päivän ajan, ennen uutuuksien saapumista, -50%.


Vuonna 2016 ostin ensimmäisen Lola Ramonan laukkuni, josta olin silloin ja olen edelleenkin haltioissani. Lola Ramonan retro henkisyys ja persoonallisuus vetoavat minuun ja jotenkin laukut vain ovat ylitse muiden. Toki heidän kenkänsäkin ovat aivan täydellisen näköisiä, mutta omat unelmani niistä musertuvat jalkani pienuuteen.


Muutenkin olen viimeaikoina alkanut tykästyä ajatukseen siitä, että tiedän kuka/mikä on kantamani käsilaukun takana. Nuorempana harrastin usein sellaisia perus seppälä/h&m tusina laukkuja, mutta nykyään tulen helpommin laittaneeksi senkin rahan persoonallisempaan vaihtoehtoon. Ja muutenkin koen, että näin käyttämäni raha menee oikeampaan osoitteeseen.


Ensimmäisen Lola Ramonan käsilaukkuni tulin ostaneeksi Suomesta jälleenmyyjältä, jonka liikkeessä ihastukseni merkkiä kohtaan syttyi. Sittemmin olen tullut tilanneeksi lompakon ja nyt tämän laukun suoraa Lola Ramonan omilta verkkosivuilta.


Jo silloin ensimmäisellä kerralla, kun tilasin lompakkoni, yllätyin siitä kuinka kauniisti tilatun tuotteen voi asiakkaalle lähettää. Se ei ollut vain pelkkä paketti ja kuitti tuloste vaan myös pakkaus tapaan ja materiaaleihin oli panostettu. Lompakko oli paketin sisällä vielä pakattu erilliseen logolla varustettuun pussukkaan, palautus lomake oli kortin muodossa ja merkin tarina toisessa kortissa. Se oli siihen mennessä kaikkein kaunein näkemäni tilauspaketti.


Nyt kuitenkin yllätyin vielä enemmän paketin kauneudesta, sillä jo ulkokuori oli silkkaa Lola Ramonaa. Paketin sisältä löytyi logolla varustettuun satiini pussukkaan pakattu laukkuni ja lisäksi jos jonkinlaista korttia. Jo pelkkä paketti sai minut hymyilemään.


Satiini pussukasta paljastui tilaamani kuvan kaunis mustavalko raidallinen Mindy stripy -laukku. Laukku oli juurikin niin kaunis kuin tilatessa olin kuvista tulkinnut. Kooltaan Mindy stripy on vanhaan laukkuuni verrattuna jonkin verran suurempi, mutta kuitenkin ihan näpsäkän kokoinen.


Tilatessa emmein hieman tämän laukun ja pienemmän Inez stripyn väliltä. Päädyin lopulta tähän, sillä joissain tilanteissa kun täytyy saada vesipullo mukaan matkaan, meinasi vanhasta käsilaukustani loppua tila kesken ja Inez stripy oli suurinpiirtein saman kokoinen kuin vanhanikin. Lisäksi Mindy pisti silmääni ensimmäisenä kun selasin Lola Ramonan sivuja.


Olen todella tyytyväinen ostokseeni ja laukku on saapumisesta asti kulkenut päivittäin käsivarressani. On se vaan niin kaunis!♥

-laukkuonnellinen Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti