keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Tukka tuokio


Viime päivinä on tullut käytettyä illan viimeisiä hetkiä ennen nukkumaan menoa katselemalla Youtuben ihmeellisestä maailmasta tukan laitto videoita. Päivinä joina olen laittanut tukkaani hieman pin-upimpaan suuntaa, on päästäni löytynyt etuhius tötterö + toiselta sivulta tukka taakse päin ja kukka päälle. Olen ajatellut, että aika ehkä oppia jotain muutakin, jotain erilaista.

Tänään noustuani tukkani oli kuin mörripeikolla, miten sattuu kihartunut ja taipunut. Vaihtoehtoina oli joko suoristaa ja laittaa tuttuun tapaan tai jotain aivan muuta. Ja kuten arvata saattaa, videoiden rohkaisemana ja vapaapäivän myötä valitsin vaihtoehdon jotain aivan muuta. Aamukampaukseni vallatomuudesta tuli mieleen eräs youtubessa näkemäni video ja siitä idea tähän kokeiluun lähti. En kuitenkaan halunnut sokeasti jäljitellä videon kampausta, vaan sovelsin sitä tuttuun ja turvalliseen.

https://www.youtube.com/watch?v=-1SKeAhgmm8

Tein etuhius tötteröni vanhan tutun kaavan mukaan, kiepautus, kiinni ja lakkaa. Tänään ei tarvinnut edes kiharrinta sille näyttää kun oli eilisen jäljiltä vielä taipuneena.


Muuhun tukkaan otin inspiraation ja idean videosta. Lähdin liikkeelle kihartamalla sieltä täältä latvoja. Sen jälkeen kiinnittelin tukkaa ylöspäin pinneillä, jonka jälkeen kihartelin vielä pikkaisen lisää ja pinniä perään. Kun tukka oli suurinpiirtein kohdillaan, laitoin huivin paikalleen. Tämän jälkeen tein vielä pientä hienosäätöä kihartimen ja pinnien kanssa. Hauska sekasotkuhan siitä tuli ja pinnejä on enemmän kuin laki sallii.




Pienenä lisänä nappasin vielä huivin alta pienet suortuvat korvien eteen ja kiharsin ne.


Oikein käypä vaihtoehto sille aina niin tuiki tavalliselle. Helppo ja kivan näköinen. Ja mikä parasta, ei haittaa vaikka millainen aamukampaus olisi lähtökohtana.


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti