keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Saksa - tuo kankaitten luvattu maa


Kuten päätellä saattaa, tilaukseni on saapunut. Tosin ihametyksen, säikähdyksen ja tonkimisen kautta. Paketti oli käynyt oven takana sellaiseen aikaan kun olimme mieheni kanssa kummatkin töissä, mutta mitään lappua ei ollut jätetty. Tämänkin sain tietää kun kirjauduin sähköpostiini ja Saksasta oli tullut postia: "Pakettiasi on yritetty tänään toimittaa tuloksetta. Posti ottaa sinuun suoraa yhteyttä tai lähettää paketin takaisin meille." Pieni säikähdyshän siinä tuli kun minkään sortin saapumis ilmoitusta ei ollut jätetty. Rupesin siinä sitten etsimään pakettia Postin omilta sivuilta ja onneksi se sieltä löytyi. Sivuilta sain tietää, että paketin pitäisi olla lähimmässä Siwassa. Huvittavinta kuitenkin oli se, että sivuilla luki saapumisilmoituksen olleen jätetty minulle. Noh nämä on näitä elämän kummallisuuksia, loppu hyvin kaikki hyvin, paketti on minulla ja sellaisena kuin pitikin.

Tällä kertaa en tilannut vain paria kangasta, enkä pelkästään hameita varten. Vaan tuosta kasasta pitäisi suunnitelmien mukaan syntyä kauluspaitoja, hameita ja mekko. Mutta saa nähdä mikä on todellisuus kun kasa tuosta hupenee, koska kauluspaidat ja mekko menee ihan kokeilu pohjalla.


Ruudulliset kankaat ovat kauluspaitoja varten. Lisäksi tilasin kaava ja ohjepaketin helpottamaan opettelua. Tosin siinäkin on jo pieni haaste, että ymmärtää oikein mitä ohjeissa sanotaan, koska kielenä on englanti.


Täälä hetkelle operaatio kauluspaita näyttää tältä. On tullut jo ommeltua ja purettua vuoronperään, joten nähtäväksi jää tuleeko kauluspaidasta kokonaista. Yritys ja tahto on ainakin kova, aikaahan se enää vaatii.


Tämän kankaan pitäisi muuttua hameeksi ja mekoksi. Hameet onkin jo ihan tuttua kauraa, mutta mekon kanssa mennään kokeilu pohjalla ilman mitään ohjeita ja kaavoja.


Sininen pallokangas onkin jo kerinnyt muuttamaan muotoaan hameeksi ja kokenut jo ensimmäisen ulkoilutuksenkin.

Tämä vapaa päiväni jatkuukin tästä näiden, ompelukoneen ja kahvin parissa. Katsotaan kuin tytön käy.

-Satu

2 kommenttia:

  1. Miltä nettisivulta tilaat kankaita Saksasta? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kankaita.comista, verkkokauppa ihanasti suomenkielisenä (asiakaspalvelu tosin englanninkielellä), laaja valikoima kankaita laidasta laitaan ja mielestäni melkoisen edulliset hinnatkin :)

      Poista