lauantai 16. heinäkuuta 2016

Home sweet home, olohuone


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, ihana olohuoneemme. Remontissa tämä huone meni kokonaan uuteen uskoon, seinät sai uuden maalin ja tapetin. Päädyimme tässä huoneessa samaan vaaleeseen maaliin kuin muuallakin ja yksi seinä on tapetoitu yksinkertaisella harmaalla tapetilla.


Kalusteissa sama musta jatkuu jälleen. Osa kalusteista tuli yksiöstäni, mutta jonkun verran täytyi tehdä uusia hankintoja tähän asuntoon. Tv-taso tuli uutena, koska miehen suurta telkkaria ei upotettukkaan enää kirjahyllyyn. Lisäksi silloin kun asunnon saaminen varmistui, saimme päähämme, että näin isoon olohuoneeseen on saatava baari nurkkaus. Niimpä löysimme torin kautta baaritiskin ja jakkarat. Pienellä tuunauksella teimme baaritiskistä oman näköisemme. Ajattelinkin omistaa baari nurkkauksellemme ihan oman postauksen myöhemmin, ettei tämä postaus ole pelkkää baaria.


Tauluissa ja tekstiileissä jatkuu sama teema kuin muissakin huoneissa, New yorkia, Lontoota ja Marilyniä. Poikkeuksena tosin baari nurkan taulut, mutta se onkin oma kokonaisuutensa. Tässä huoneessa toistuva kangas (sama kangas kuin keittiössä paneeliverhossa ja makuuhuoneessa päiväpeitossa sekä kappaverhossa) on sohvan koristetyynyissä ja sivuverhoissa.


Toinen huoneesta toiseen toistuva on ollut kivitapetti ja tässä huoneessa sitä löytyy baaritiskistä.


Olohuone on tällä hetkellä ainut huone, jonka varalle ei ole (ainakaan vielä) mitään muutos suunnitelmia. Muuton jälkeen olemme tosin uuden sohvan hankkineet, kun vanha rupesi vetelemään viimisiään. Lisäksi baaritiskiä olemme hieman jo käännelleet ja väännelleet, mutta muuten huone onkin sellainen millaiseksi sen alunperin laitoimmekin.

Home sweet home tekstisarja päättyykin näihin kuviin ja tunnelmiin. Baari nurkasta tosin oma tekstinsä vielä tulossa lisänä, mutta kokonaisuutena asuntomme näytetty, paljastettu, esitelty ja mitä näitä kuvaavia sanoja nyt onkaan.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti