sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Pientä fiksausta


Viimekertaisessa parveke postauksessa kerroinkin, että pieniä fiksaus suunnitelmia heräili jo silloin. Nyt olen sitten tarttunut tuumasta toimeen ja tehnyt pieniä lisäyksiä. Lähtöönsä ostin parvekkeelle vain neljä harmaata tynnyä ja torkkupeiton. Päädyin hankkimaan lisäksi vielä neljä tyynyä, jotka ovat väriltään samanlaiset kuin torkkupeitto ja kooltaan samankokoisia kuin aiemmatkin tyynyt.


Vähän ovat kerinneet jo ryttyyntymään käytössä, mutta sitähän se eläminen vain teettää.


Itse olen nyt tyytyväinen tuohon tyynyjen paljouteen. Neljä näytti omaan silmääni kauhean orvolta, että kaipasikin hieman lisäystä. Viime postauksessa puhuin myös kivien lisäämisestä ja sekin on tullut tässä toteutettua.


Tästä kuvasta näkee alkuperäisen kivi määrän, jolloin niitä oli 30 kiloa. Sittemmin olen ostanut yhden kymmenen kiloa vielä lisää. Jatkoin kivi systeemiä rappuihin asti ja tein pientä lisäystä sinne tänne.


Tällainen siitä tuli. Kokonaisuus on mielestäni nyt raikkaampi kun lattian väri on entistä vähemmän näkyvissä. Ja näin jälkeenpäin verratessa kuvia vierekkäin, niin aiemmassa kuvassa systeemi näyttää vähän kesken loppuvalta. Tyytyväinen olen tähänkin fiksaukseen.

Nyt kun on ollut tosi lämpimiä kelejä ja kun aurinko paistaa parvekkeellemme päivän lämpimimpään aikaan, on kynttilöillemme käynyt köpelösti. Olisin kuvitellut kynttilöiden kestävän kuumuutta, mutta ne ovatkin valahtaneet ihan spagetiksi lämmöstä. Luojan kiitos en kerinnyt hankkimaan harkitsemiani arvokkaampia erikoisia kynttilöitä, olisi ketuttanut nähdä ne spagettina.


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti