tiistai 28. kesäkuuta 2016

Maailman söpöin laukku


Eilisen päähänpiston myötä tämä päivä on kulunut shoppailun merkeissä. Heräsin aamulla virkeänä jo yllättävän aikaisin ja tein silloin viimeisen päätöksen reissun kohtalosta eli menoksi vain. Hyppäsin kymmenen maissa junaan ja kohti lähintä isompaa kaupunkia. Heikohkon kaupunki tuntemuksen ja suuntavaistoni kanssa löysin pienen mutkan kautta juna-asemalta pieneen ostoskeskukseen, mihin olin suunnitellut meneväni.

Olin valmiiksi listannut päähäni tarpeelliset hankinnat. Toinen niistä oli perustopit. Niitä kun tulee käytettyä lähes päivittäin, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Päätin investoida kerralla vähän useampaan, joten päädyin ostamaan kahta eri väriä ja kahta eri mallia eli yhteensä tuli hamstrattua neljä kerralla.


Kun tärkeimmät hankinnat oli tehty, jatkoin kiertelyä, koska aikaa oli vielä rutkasti. Olimme sopineet mieheni kanssa, että hän tulee hakemaan minut töistä päästyään. (Hän siis työskentelee tämän isomman kaupungin naapuri kunnassa, joten hakemiseni ei tuottanut suurta lenkkiä.) Tuli siinä vielä muutamaa vaatetta katseltua ja kokeiltua, mutta vastaan ei tullut mitään käteen jäävän kivaa. Kiertelin myös kauppoja laidasta laitaan pelkästä katselun ilosta.

Jossain kohtaa eksyin kauppakeskuksen perukoille ja sieltä löytyi taivas. Kaupassa oli kenkiä ja laukkuja, ja mikä parasta, kaupassa oli kokonainen hylly pin-up tyylisiä kenkiä ja laukkuja. Hetken hyllyä kuolattuani katselin hintaluokkaa, mikä oli hieman kiprakka. Päätin siinä kohtaa vielä harkitsevani hetken ennen kuin teen mitään radikaalia. Kiertelin ja kaartelin jonkin aikaa, mutta rakastukseni yhtä laukkua kohtaan alkoi polttelemaan. Päätin mennä hakemaan sen kotiin. Hauskinta koko laukun hankinnassa oli se, että liikkeen löytäminen uudelleen oli vaikeampaa kuin uskoinkaan. Hetken etsittyäni löysin liikkeen jälleen. Laukku odotteli hyllyssä. Hetken vielä tutkittuani laukkua, vein sen kassalle. Tulin samalla kysyneeksi löytyykö kengistä lapsellisen pieniä kokoja ja muutamasta löytyi koko 35. Uteliaisuuttani kokeilin, mutta kokeilemani kenkä oli turhan väljä. En kuitenkaan jäänyt asiaa harmittelemaan, koska ihastus laukusta oli niin vahva ja eilen tuli tilattua yhdet kengät kokeiltavaksi. Täytyy pitää niille peukkuja.

Katsokaa nyt sitä, eikö olekkin täydellinen? <3





Loppuajan kulutin kahvilassa kahvin äärellä ja muutamia kauppoja vielä kierrellen. Päivä oli kaikin puolin rentouttava, viime aikoina kun on jäänyt nuo shoppailu reissut todella vähille.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti