torstai 23. kesäkuuta 2016

Nipsnaps, tukka läks


Olen jo hetken aikaa lämmitellyt mielessäni ajatusta pitkästä polkkatukasta. Kaikkien näiden värin muutos operaatioiden jälkeen tukka oli hieman kärsinyt, niinpä ajoitus oli mitä parhain. Tänään aamulla hiuksia suoristaessani katselin niitä ja totesin nyt on oikea hetki, nyt olen valmis luopumaan niistä. Ystäväni oli tulossa luokseni hiusten värjäykseen, joten uhrikin oli mielessä, ketä homman suorittaisi.

Idea oli yksinkertainen, tukka suoraksi ja kone käteen. Pitkin kevättä Facebookissa etusivulleni on pompahdellut enemmän kuin useaan kertaan videoita koneella leikkaamisesta. Näytin  videon ystävälleni ja kummastuksekseni hän suostui ilman kiristystä. Hän ei siis ole samanlainen tukka friikki kuin minä, vaan muutama testaus takanaan.

Video lainattu, https://www.youtube.com/watch?v=WF7kV52OjsQ

Pienen alku tutinan jälkeen tukka rupesi tippumaan lattialle. Teimme homman vieläkin helpommaksi, etenimme kerros kerrokselta, vähän kerrallaan. Minä tiputtelin sitä mukaa lisää hiusta kun ystäväni sai pätkittyä. Näin mitään radikaalin pahaa ei päässyt käymään.


Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja operaation jälkeen olinkin yhtä hymyä. Kuinka huojentavaa olikaan saada ne huonot latvat pois ja kesätukka päähän. Lyhyeltähän se tuntuu, mutta äkkiä se taas takaisin kasvaa, ja vielä paljon parempana. Mielestäni oli kokemuksen arvoinen tapa, leikkaajankin mielestä yhtä helppo ja hauska kuin miltä näyttää. Pakko sanoa, ei kaduta!

Kuten kuvista huomaa, niin tein eilen pientä päivitystä väriinkin raitojen muodossa. Tarkoitus olisi viedä sekin vielä pidemmälle, mutta katsotaan katsotaan..

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti