sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Home sweet home, keittiö


Ajattelin, että olisi jälleen aika jatkaa koti kierrosta. Tällä kertaa vuorossa on keittiö. Alkuun voisin sanoa, että jos asunnosta täytyisi leimata yksi huone mihin ei ole täysin tyytyväinen, niin meillä se olisi keittiö. Syykin on varmaan helppo arvata, olisikohan kentiäs tuo puunväri. Olen kyllä päättänyt opetella elämään sen kanssa.


Remontissa maalasimme keittiön seinät uudelleen, kun oli pahasti rapissut vanhat maalit karkuun.


Kuten koko asunnossa, niin myös keittiössä kalusteet ja lamppu on mustaa. Tarkoituksena olisi vielä hankkia suurempi pöytä, mihin mahtuisi kaksi tuolia kummallekkin puolelle pöytää. Kunhan vain tulisi lähdettyä Ikeaan. Reissua odotellessa olen jo kaksi kertaa kerinnyt hankkimaan neljä tuoliakin. Alunperin tuoleja oli vain kolme, koska yksiöni keittiöön mahtui vain kolme. Pian muuttomme jälkeen ostin neljännen "odottelemaan" suurempaa pöytää. Mutta kuinkas ollakkaan, yksi tuoli kerkesi hajoamaan ennen pöytää ja jouduin jälleen ostamaan uuden neljännen tuolin. Näissä kuvissa se uusi neljäs vielä puuttuu.


Kuten aikaisemmissa huoneissa, niin myös keittiössä on pieni pala kivitapettia, tosin tällä kertaa päällystetyn laatikon muodossa. Toinen huoneita yhdistävä on paneeliverhon kangas. Makuuhuoneessa sitä oli päiväpeitossa ja kappaverhossa, olohuoneessa myös, mutta en vielä paljasta missä muodossa.


Teema jatkuu tässäkin huoneessa pieninä ja vähän isompinakin yksityiskohtina. Tätä keittiön mattoa hamusin jo pitkän aikaa ennen tätä asuntoa, mutta en vain raaskinut ostaa sitä. Tähän asuntoon muutettuamme päätin, että pakkohan se on tänne saada.


Myös patakinnas ja -lappu pitää olla teemaan sopivaa. Nämä olen tosin saanut jo monta vuotta takaperin, eikä niitä pahemmin ole laatikossa piiloteltu.


Kellon päädyin teettämään kun en löytänyt silloin mitään mieltä lämmittävää valmiina.

Tältä näyttää meidän keittiö. Mitään suuria muutoksia emme ole tähän mennessä keittiöön suunnitelleet. Uusi isompi pöytä on seuraavien hankintojen listalla kärkipäässä.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti