maanantai 27. kesäkuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu


Päätin ensimmäistä kertaa kirjoitella kuulumisiani, nyt kun en ole täyttänyt päivääni kaiken maailmasella tekemisellä työpäivän jälkeen (rivien välistä luettuna: Saksan kangas tilaus ei ole vielä saapunut). Juhannus oli ja juhannus meni. Täällä se meni rauhallisissa työn merkeissä juhannuspäivää myöden. Useampi juhannus on tässä jo vierinyt juhlimatta, niin ei sitä niin osaa kaivatakkaan. Sen verran hankein kesä fiilistä, että grillattiin ja katsoin Kesäkaverit elokuvan.


Juhannus viikonlopun aikana syttyi taas hirveä kenkä himo. Päädyin mutkan kautta vahingossa selailemaan erästä verkkokauppaa, joka on pullollaan mitä ihanempia korkkareita.  Ja vielä suurella mahdollisuudella tarpeeksi pieniä. Aikaisemmin en ole kyseiseltä sivulta tilannut kenkiä, mutta kun koko 35 löytyy, mahdollisuudet on jo erittäin hyvät. Taustatietona tässä kohtaa kerron, että minulla on lapsellisen pieni jalka, kengistä riippuen metsästys alueellani on koot 33-35. Kenkien löytäminen ei ole minulle siis mikään itsestään selvyys, vaan joudun yleensä hylkäämään vaihtoehtoja rajulla kädellä. Saa nähdä annanko himolle vallan tällä kertaa, tosin viimeisimmästä korkkari ostoksesta on jo vierähtänyt muutama vuosi...

Kuva lainattu http://www.polyvore.com/polka_dot_heels/set?id=39377952

Tänään olen herännyt jo ennen aamu viittä töihin. Päivällä töiden jälkeen piipahdin paikallisessa tavaratalossa ale kierroksella, mutta käteen ei tarttunut muuta kuin kaulahuivi. Kotimatkalla piipahdin mansikka kojulla hakemassa rasiallisen kahvin kaveriksi. Myöhemmin päivällä päädyimme mieheni kanssa pienelle heräte ostokselle, hankimme uuden television makuuhuoneeseen. Tosin saimme vasta kuitin käteemme, tv tulee myöhemmin.



Nyt olisi tiedossa pari vapaa päivää. Huomiselle olen ajatellut shoppailu reissua isompaan kaupunkiin, mutta saa nähdä tulenko tässä vielä toisiin aatoksiin illan, yön ja aamun aikana.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti