tiistai 26. huhtikuuta 2016

Tukka kuulumisia


Tuli jälleen päähänpisto tai oikeestaan kaksikin, jotka johtivat tukka operaatioon. Viime viikon torstaina minulle oli siunaantunut vapaa päivä, josta kaikki lähti. Katselin aamusella peilikuvaani ja jostain syystä tumman tyvivärin osuus näytti omaan silmääni olevan kauhean pitkällä. Sain siitä ensimmäisen päähänpistoni; liukuväri rajaa pitää nostaa lähemmäs tyveä.


Sen enempää miettimättä olin jo sekoittamassa vaalennustököttiä. Levitin se kerros kerrokselta ja sain aikaiseksi melkoisen folio kypärän.


Lopputulos jäi hieman vaisuksi eikä väriä lähtenyt ihan niin paljoa kuin olin ajatellut. Tein tämän vaiheen uudestaan lauantaina, jolloin lopputulos oli jo toista maata.

Torstain lopputulos

Lauantain lopputulos
Lauantaina en kerinnyt sävyttämään kunnolla liilaksi, joten touhu jatkui vielä. Sunnuntaina aamupäivän aikana töissä sain toisen päähänpistoni; jospa laitankin tyven tumman vaaleaksi. Iltapäivällä kävelin kaupassa värihyllylle ja tiesin pelin olleen menetetty. Pakkohan sitä oli kokeilla! Kotio päästyäni vaalensin lopunkin tyven ja toivotin tervetulleeksi tumman vaalean tyven. Liilan sävytin vielä maanantaina uudelleen.

Lopputuloksesta tuli hyvällä tavalla omituisen hempeä. Vaati hieman totuttelua tämä kokonaisvaltaisesti vaaleampi ja haaleampi kuontalo, kun pitkän aikaa olen tottunut siihen, että tukassa on jotain tummaa.

Ynnätäkseni koko tämän päähän pitojeni sarjan totean, että hemmetti kun täytyy kaikkea mennä räpeltämään. Tosin tällä kertaa sanon tuon hyvässä mielessä, koska tukkani on nyt super söpö my little pony -tukka.

Keinovalossa
Luonnonvalossa
-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti