tiistai 12. huhtikuuta 2016

Pidennetty ponnari


Viime viikolla kerroin uusimmasta hankinnastani, pidennyksistä. Nyt olen hirveän innostunut käyttämään niitä ponnarin pidentämiseen. Älyttömän toimiva töissä, se ei ole tiellä eikä takkuunnu pahasti tekemisen tuiskeessa, mutta kuitenkin tekee perus ponnarista niin paljon näyttävemmän.

Muutamia vuosia takaperin ostin kokeiluksi ponnaria varten tarkoitetun pidennyksen, mutta se ei kyllä ollut juttuni ollenkaan. Ponnaripidennys oli niin painava päässä, ettei pystynyt paria tuntia pidempään pitämään. Normaaleilla pidennyksillä juttu on aivan eri, onnistuneen laiton jälkeen ei tunnu missään!

Monille pidennysten käyttäjille on varmaan ihan tuttu juttu miten ponnarin saa pidennettyä, mutta ajattelin kuitenkin tehdä pientä tutorialia siltä varalta jos joku minun kaltaiseni keltanokka tätä pähkäilee.


1. Laita osa hiuksista ponnarille. Jätä tarvittava määrä peittämään klipsit. Pehmeä ponnari on tässä kohtaa hyvä, se on hellempi tukalle, tuntuu kevyeltä eikä näy lopputuloksessa.


2. Laita osioita sekä päälaelle ja takaraivolle. Itse laitan päälaelle yhden kolmen klipsin osion ja yhden kahden klipsin osion, Takaraivolle laitan yhden kolmen klipsin osion. Takaraivolle menevän osion laitan ponnarin myötäisesti eli niin sanotusti väärin päin.


3. Kerää auki jääneet hiukset ja pidennyshiukset ponnarille niin, että aikaisempi ponnari jää uuden ponnarin keskelle. Jos tässä kohtaa jää pikku hiuksia sojottelemaan niin kuin kuvassa, ne kannattaa taivuttaa suoristusraudalla ruotuun.


Valmis!

Tulin huomanneeksi, että kolme viimeisintä postaustani koskee edes jollain tavalla pidennyksiä, hups! Jospa seuraavaan postaukseen pääsisin jo yli tästä pidennys innostuksesta ja kirjoittaisin välillä jotain aivan muuta. Koettakaa kestää, näin tässä käy aina kun innostun jostain toden teolla.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti