perjantai 15. huhtikuuta 2016

Home sweet home, eteinen


Ajattelin, että nyt olisi aika avata ovi kotiini. SISUSTUS VAROITUS! Aikaisemmin kerroinkin jo "uudesta" asunnostamme, jossa olemme tehneet remonttia ja nyt vuoden päivät asustelleet. Tosiaan kuten jo olen kertonut, asunto oli ihan hirveä läävä ennen pientä käden kosketusta. Tässä postauksessa kurkistamme ovesta sisään, eteiseen.

Eteinen oli alunperin huoneista siivoin, maalasimme siitäkin silti seinät uusiksi ja persoonallisuuden nimissä lätkäsimme pikkaisen tapettia myös.


Ajatus eteisen sisustukseen lähti Marilyn -peilistä ja päähän pinttymästäni saada Hollywood -teemainen punainen käytävä matto. Sellainen löytyi pitkän etsinnän tuloksena Ruotsista mittatilaustyönä. Kun sen olin löytänyt, peli oli menetetty, matto oli pakko saada. Punaisen maton myötä homma riistäytyi käsistä ja halusin kynnysmatoksi kuvan Marilynin tähdestä Hollywoodin Walk of Fame:ltä. No siinä kohtaa ei voinut enää muuta kuin teettää sellainen.


Eteisestä muodostui näiden päähän pinttymien myötä hyvin Marilyn voittoiseksi. Alkuunsa laitoin eteiseen kaksi pienempää Marilyn taulua, mutta ajan myötä ne vaihtuivat suurempaan tauluun mahtavan kirppislöydön ansiosta.


Viimeisimpänä hankintana eteiseen on ollut kenkäteline ja hattuhylly. Löysin sattumalta oman paikkakuntani Facebook -kirppikseltä takoraudasta tehdyn kenkätelineen, joka oli juuri mieleeni. Myyjä pariskunta olivat sen itse tehneet ja pakko sanoa, että näillä ihmisillä taitoa piisaa! Siinä sitten kun oli kenkätelineestä kaupat hierottu, avasin sanaisen arkkuni ja rupesin puhumaan, että samantyylinen hattuhylly olisi super hieno. Myyjä pariskunta siitä innostui ja tekivät meille unelmien hattuhyllyn. Tästä sattumasta olen kyllä niin iloinen ettei sanat riitä kuvaamaan, sillä upeathan nuo on!


Lampuksi tähän, noin nelimetristä käytävää muistuttavaan huoneeseen valitsimme kolmen spotin lampun, jotta valo riittäisi valaisemaan koko pitkän ja kapean huoneen. Koko kodin väriteeman mukaisesti lampussakaan ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin musta, jotenka sellainen metsästettiin.





Tällä hetkellä ainut mihin olen tässä huoneessa tyytymätön on tuo väärän värinen kenkäkaappi, mikä kulkeutui mieheni mukana tähän asuntoon. Eli here i come Ikea, kun vaan saa aikaiseksi.

Tältä näyttää minun ja mieheni kodin eteinen. Katsotaan mihin huoneeseen seuraavassa koti -postauksessa kurkataan.

-Satu

2 kommenttia:

  1. Kokeile dc-fixiä tuohon kenkäkaappiin. (:

    VastaaPoista
  2. tommosesta en ollut kuullutkaan! kiitos vinkistä! täytyy katsoa mihin ratkaisuun tässä päätyykään :D

    VastaaPoista