maanantai 4. huhtikuuta 2016

Hemmottelu hetki


Tänään iski taas kummallinen tarve leikkiä kotikemistiä. Tällä kertaa en ollut tukan kidutus aikeissa, vaan ajattelin, että se kaipaisi pientä hemmottelua kaikkien näiden epämääräisten ja vähemmän epämääräisten projektien jälkeen.

Kaivoin kaapista tökötti laatikkoni ja valitsin sieltä Doven nourishing oil care tehohoidon, jonka käyttö on jotenkin jäänyt sitten punaisen tukan. Ja jottei homma ihan tylsäksi jäisi, päätin miksata joukkoon Cutrinin repairism dry-end elixiriä, joka on joskus jäänyt laatikkoon jämä kappaleeksi kokeilun jäljiltä. Laitoin elixiriä runsaalla kädellä tehohoidon joukkoon, koska mitäs sen niin väliä tuleeko yliannostus kun kuitenkin huuhtelen tökötin pois. Valmis sekoitus muistutti kovin hämäävästi hunajaa, niin ulkonäöltään kuin tuoksultaan.


Mitään odotuksia tökötiltä ei oikeastaan ollut, lähinnä huvikseni rupesin kokeilemaan. Levitin seoksen pituuksiin ja annoin muhia puolisentoista tuntia suihkumyssyn sisällä. Tällä välin ruokein hömppä nälkääni neljät häät ohjelmalla ja salkkareilla.

Yllätyksekseni tökötti oikeasti tehosi. Tukasta tuli tosi pehmeän tuntuinen ja selvittäminen pesun jälkeen oli ihan lasten leikkiä. Kampa vain sujahti tukan läpi. Vau! Enpä olisi noin huomattavaa eroa edes osannut kuvitella.


Lopputuloskuva ei oikeestaan anna mitään irti, mutta voin kertoa, että tukkani on pehmoinen kuin höyhen. Tämä tehohoito ansaitsee paikkansa onnistuneiden kotikemisti kokeilujen listassa.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti