torstai 7. huhtikuuta 2016

Kun oma tukka ei riitä


Olen kauheasti innostunut Facebookin kirppiksistä, tosin viimeisemmän parin kuukauden sisällä homma on lähtenyt vähän lapasesta. Vaatekaappi on päivitetty uuteen pienempään kokooni ja kesän mekko sekä hame valikoima on uudistettu. Tällä kertaa kirppikseltä löytyi jotain, mistä olen haaveillut jo monia vuosia, jotain mitä en ole ikinä ennen raaskinut hankkia ja jotain joka kiinnosti lähes pakkomielteisesti. Se jokin on pidennykset. Myyjä myi blondeja pidennyksiä käyttämättöminä ja siltä ne myös tullessaan näyttikin. Hän oli ne tilannut Chloe'silta ja koki itselleen väärän sävyisiksi. Innostuneena ostin kirppiksen kautta myös toisetkin pidennykset siltä varalta, että yksi paketti näyttäisi pehkoni seassa hiiren hänniltä.


Chloe'sin pidennyspaketti oli kuitenkin sen verta tuhti, ettei toiselle paketille ollutkaan tarvetta. Paketissa on kahdeksan osiota, toisin kuin esimerkiksi Rapunzelin paketissa on kolmen klipsin osioita vain kaksi, Chloe'sin paketissa niitä on kolme. Verkkokaupan mukaan paketissa on 140 grammaa hiusta. En ole punninnut, mutta sen mitä silmillään näkee ja käsillään tuntee niin kyllä tuon uskoo, koska tukkaa on oikeasti paljon!


Ennen tukan käyttöönottoa ne piti värjätä. En ole ikinä ennen pidennyksiä värjännyt, eikä ollut mitään käsitystä miten ne käyttäytyy värin kanssa. Aikoinaan olen muutaman Youtube pätkän katsonut aiheesta. Kuitenkin olen värjännyt sen verran paljon päässä olevaa tukkaa, niin uskalsin lähteä kokeilemaan. Eikai se rakettitiedettä voi olla verrattuna normaaliin hiusten värjäämiseen?

Väreinä Casting creme gloss 412 iced cocoa ja Crazy colot lavender lantrattuna Tresemmén kosteuttavaan hoitoaineeseen.

Värjäys meni uskomattoman nappiin. Sain keltanokkaisuudestani huolimatta tukan saman väriseksi kuin omanikin. Olin jo henkisesti varautunut totaaliseen epäonnistumiseen, mutta näköjään ihan turhaan. Kieltämättä oli kyllä hassua sutia väriä tukkaan ilman, että se oli kenenkään päässä. Olo oli sama kuin sillon pienenä vesiväreillä maalatessa.


Kun väri oli kunnossa, piti pituus vielä tsekata kuntoon. Ostaessani pidennykset ne olivat 50cm, mutta päässä tukka tuntui turhankin pitkältä. Osasin oikeastaan sitä odottaakkin, koska itse en ole pituudella pilattu niin kaikki näyttää pitkältä. Nappasin pidennykset melkein kymmenisen senttiä lyhemmäksi, ettei ole ihan överi pitkä.

Työnjohtaja paikalla! Hänen oli pakko ängetä itsensä pidennysten laatikkoon sillä välin kun leikkelin niitä :D
Tämän kaiken tuhtaamisen jälkeen pidennykset ovat itselleni käyttö valmiit.





-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti