tiistai 10. tammikuuta 2017

Kihara kokeilu


Sairastellessani tuli jonkin verran ihmeteltyä Youtuben ihmeellistä maailmaa, jollain tavalla aika oli saatava kulumaan. Törmäsin siellä videoon, jossa testin kohteena oli curlformersit. Vaikka itsellänikin ne oli kaapissa odottelemassa kokeilua, päätin uteliaisuuttani katsoa videon. Ensi tekijöikseni huomasin, että vaikka videon tekijällä oli suurin piirtein samanmoinen tukka kuin minulla, oli hänellä curlformerseja tupla määrä.


Videosta hämmentyneenä päätin, että kun terve päivä koittaa, on minun pakko kokeilla riittävätkö omani edes kokeiluun vai jääkö homma puoli tiehen. Kuten pelkäsinkin, ei omani piisannut kuin pinta raapaisuun ja millainen testi se muka olisi jos vekottimet ei piisaa. Tukan paksuus teki tepposet jälleen, minun kannaltani se on tosin hyvä juttu, että tukka on paksu, mutta testin kannalta se tarkoittaa lisäpakettien odottelua. Näissä kuvissa on siis alimmat hiukset kiharrettu curlformersien voimalla ja päälimmäiset kihartimella, joten testiksi tätä ei voi kutsua kun ei ole koko päätä tehty ilman lämpöä. Kunnon testi on siis vielä tulossa kunhan lisäpaketit saapuvat.


Tässä postauksessa emme päässeet puusta pidemmälle testin suhteen, mutta tämäkin pieni kokeilun poikainen sai sisäisen hassuttelijani heräämään. Ja jottei kaikki olisi aina niin tavalllista ja totista, tein teille pienen "loppu kevennyksen".


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti