maanantai 23. tammikuuta 2017

Colorista paint #greyhair


Edellisviikolla tein kaupassa hienon löydöksen, kohtasin ensimmäistä kertaa Colorista paint värisarjan. Lähes kaikki sävyt olivat suoraa iloa silmilleni, sävyjä, joita ei ole ennen kaupasta löytynytkään. Olo värihyllyllä oli sama kuin lapsella karkkikaupassa. Joukossa oli myös yksi vaaleanpunaisen tapainen väri, mitä voisi jopa omaan tyveen kokeilla joskus, jos uskallan. Eniten kuitenkin huomioni herätti harmaa sävy ja aloinkin jo heti päässäni miettimään sotasuunnitelmaa, jolla saisin ystäväni suostumaan värin testaukseen.


Olemme jo pitkän aikaa yhden ystäväni kanssa pyrkineet saamaan hänen hiuksistaan mahdollisimman kylmän vaaleat, lähes harmahtavan vaaleat. Onnekseni ja innostuksekseni ystäväni ei kaivannutkaan sotasuunnitelmani mukaista suostuttelua, vaan suostui oikopäätä. Tämä myönteinen vastaus sai minut repeämään täysin henkseleistäni ja olinkin heti seuraavana päivänä tyhjentämässä kaupan hyllyä ennen kuin joku muu kerkeää sen tekemään.


Yhteistä aikaa värjäys operaatioon löysimme viime viikon tiistaina, jolloin sormeni syyhysivät jo malttamattomana päästä testaamaan kauppaan ilmestynyttä ensimmäistä harmaata väriä. Fiilis oli kaikin puolin sanoinkuvaamattoman innokas. Odotukset väristä olivat korkealla, mutta kuitenkin pienen varauksen kera, entä jos koko purkki onkin paska puhetta. Se selviää vain testaamalla, joten istutin ystäväni tuolille ja rupesimme tuumasta toimeen.


Vaikutus aikana väri näytti melkoisen tumman harmaalta, mutta oman tyvivärini kanssa kokemusta rikkaampana, en huolestunut vielä tässä vaiheessa. Omakin tyvivärini näyttää vaikuttaessaan lähes viininpunaiselta vaikka lopputuloksena on jonkin sortin vaaleanpunainen väri. Siispä en ruvennut tässä vaiheessa vielä muodostamaan minkäänlaista mielipidettä väristä. Jännimmät hetket koin kun ystäväni tuli tukkapyykiltä kylpyhuoneestamme pyyhe päässään. Pienen jännityksen jälkeen pyyhkeen alta paljastui kauniin harmahtava tukkapehko, jes!

vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen

Kaikkein palkitsevinta tiistai illassa oli ystäväni sanat "Nyt voin sanoa, että tää tukka on tavoitteessa", voi vitsit kun ne sanat lämmittivät mieltäni. Tuli sellainen olo, että kerrankin saan jotain todella hyvää aikaiseksi, olen itsekkin kerta kaikkisen tykästynyt lopputulokseen. Tästä voikin päätellä tyytyväisyytemme testaukseen ja itse väriin. Sanonkin, jos harmaa hapseksi halajaa kannattaa tämä testata!

-Satu

4 kommenttia:

 1. Toi näyttää mielenkiintoselta! Pitääpä testata kun päätän luopua tästä mustasta tukasta.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa! Tää väri oli kyllä kaikin puolin positiivinen yllätys! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että onnistui! Meillä ei....ei tullut kuin hopeashampoon vaikutukset vaalennettuun hiukseen. Siis tuhkanvaalea. Odotin about samaa harmaata kuin Nyane Lebajoalla on purkin kuvassa. FAIL :D

  VastaaPoista
 4. No jopas :o Tää väri on kyl yks mysteeri, oon meinaan nähnyt muissa blogeissa epäonnistumisia kuten ihan keltaisia lopputuloksia, vaikka lähtökohta on ollut parempi ja kylmempi kuin ystävälläni. Niihin nähden toi sun fail tuntuu jo lähes onnistumiselta :D

  VastaaPoista