maanantai 29. tammikuuta 2018

Alelöytöjä


Muutama postaus takaperin hehkutin kuinka ihanaa aikaa vuoden alku on kauppoihin ilmestyvien uutuus tuotteiden kannalta. Luonnollisesti tämä tarkoittaa myös sitä, että "vanhoja" tuotteita myydään super halvalla pois uusien tieltä, joten tällaiseen aikaan jos milloin voi tehdä varsin hyviäkin löytöjä. Itse en ole niinkään alennusmyynneissä penkovaa tyyppiä, vaan yleensä katselen alelaareja pikaisella silmäyksellä jos satun kulkemaan ohi. Nyt kuitenkin tuli vastaan sellaisia tuotteitta, jotka saivat kriittisen ale shoppailija mieleni lämpenemään.


Ensinnäkin, paikkakunnallani oli viime viikonlopun ajan Luhta hintaralli, jossa päädyin piipahtamaan ihan uteliaisuuttani. Aikaisemmin tällaista kansan tapahtumaa ei ole paikkakunnallani ollut, ainakaan niin, että itse muistaisin, joten olihan sitä mukava mennä ihmettelemään. Lähdin oikeastaan liikenteeseen ajatuksella mennä katsomaan kodintekstiili valikoimaa, koska vaatetuksen ja kenkien osalta minulla ei ollut mitään sellaista puutetta, jota olisin lähtenyt paikkaamaan. Muutenkin olen ompelu harrastuksen myötä alkanut suosimaan enemmän itse tehtyä uniikimpaa vaatetusta kuin kaupasta ostettuja.


Paikanpäällä kiertelin kuitenkin myös vaatepuolen, mutta mikään vaate kun ei ohi kävelyllä hypännyt silmille, en jäänyt sen paremmin katselemaan. Kodintekstiiliin päästyäni pysähtelin vähän väliä ihmettelemään mitä suloisempia pörrötorkkupeittoja ja kaikkea mustaa. Silmääni pisti kaikkein voimakkaimmin mustat kukalliset puuvillasatiinista olevat pussilakanasetit. En kuitenkaan ottanut pussilakanoita heti kainaloon vaan päätin miettiä asiaa vielä loppu kierroksen ajan. Kierrettyäni lopunkin liiketilan päädyin hakemaan pussilakanasetit mukaani. Periaatteessa minulla oli ihan hyvä syy ostaa uudet, sillä olimme jo jonkin aikaa mieheni kanssa puhuneet, että uusia pitäisi hankkia. Nyt sitten tulin ostaneeksi pientä arjen luksusta pussilakanasettien muodossa.



Samaisena päivänä kävin myös ostoksilla paikallisessa tavaratalossa, josta tein uskomattomia meikkilöytöjä. Siellä oli laatikko tolkulla Lumenen meikkejä vain 50 senttiä, ihan uskomaton ulosheitto hinta. Ja luulempa, että harva nainen pystyy kävelemään sellaisen hinnan ohi vilkaisematta. Noh minä vilkaisin ja mukaani tarttui kolme erilaista primeria testaukseen. Primerin osalta en ole aikaisemmin löytänyt mitään ylitsepääsemättömän lempparia, joten tässä oli hyvä tilaisuus kokeilla pikku rahalla kolmea erilaista (nämä tosiaan maksoi 0,50€/putelli).



Löysin samaisesta hinta kategoriasta myös tussi eyelinerin. Olen helppokäyttöisyyden vuoksi tykästynyt tussimaisiin eyelinereihin, mutta niistäkään ei ole muistiini rekisteröitynyt mitään ehdotonta suosikkia, joten hyvä kokeilu tämäkin. Lisäksi vanhat linerini alkoivat olla tiensä päässä, joten uudelle oli tarvettakin.



Hieman korkeammasta hinta kategoriasta (5€) löysin ihanan värisen poskipunan, jonka ajattelin voivan sopia kalman kalpeaan ihooni. En ole hetkeen omistanut minkään sortin poskipunaa, mutta olen silti aika ajoin kaivannut sitä jotain häivähdystä, joten tällä pääsenkin testailemaan oliko kaipaamani häivähdys juuri tällaista.


- alennusmyynneistä järjissään selvinnyt Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti