tiistai 23. tammikuuta 2018

Huulipuna joka kestää, kestää ja kestää, testissä Maybelline SuperStay Matte Ink


Voin heti jo lähtöönsä sanoa, että tämä postaus poikkeaa melko reippaasti perinteisistä postausaiheistani, mutta nyt tuli vastaan sellainen kosmetiikka tuote, josta en voi olla kertomatta. Sellainen tuote, jota olen jo jonkinaikaa etsinyt ja sellainen tuote, joka tuntuu lähes uskomattomalta ollakseen totta.


Olen jo pitkän aikaa ollut hirveän kiinnostunut huulipunista, mutta enemmän käytön on estänyt pelko punan leviämisestä tai jäämisestä hampaisiin. Olen siis hankkinut joitain testiin pysyvyyttä kokeillakseni. Kuitenkaan en ole vielä löytänyt niin varman oloista punaa, jonka kanssa voisin lähteä iltaa viettämään. Essencen Long lasting huulipunat ovat olleet jo melko lähellä päästä ulkoiluun, mutta jotenkin vain uskallus ei ole vielä riittänyt. Eli tiivistettynä olen etsinyt huulipunaa joka kestää ihan mitä vaan, sellaista varmaa ensimmäistä toveria, jonka kanssa voi totutella huulipunan olemassa oloon ilman leviämisen pelkoa.


Eksyttyäni kaupan kosmetiikkahyllylle, päätin katsoa uteliaisuuttani mitä uutuuksia oli saapunut, vähän ehkä kokeilla testereitä ja tutustua muutenkin. Alkuvuosi kun on kaikilta osilta ihanaa uutuuksien aikaa, tekstiiliosastoilla kausi vaihtuu pirteän kevään puolelle sekä kaupan muilta osastoilta löytyy satunnaisia uutuus tuotteita. Nämä kauden vaihtumiset ovat kyllä aina niin ihanaa aikaa, oma katse kääntyy jo tulevaan vuoden aikaan ja kaupoista löytyy kaikkea kivaa uutta testattavaa.


Palaten kosmetiikkahylly vierailuuni, tulin huomanneeksi Maybellinen meikkitelineessä uutuuden nimeltä Superstay Matte Ink. Telineessä oleva esittelypahvi sai minut kiinnostumaan ja sävytkin näyttivät kivoilta vaikka ihan kaikkia ei vielä ollut saatavilla. Päätin hieman kokeilla testereitä kämmenselälleni. Värit näyttivät edelleen kivoilta, tuote levittyi hyvänoloisesti ja kuivahti aika nopeasti. Tähän asti kaikki vaikutti lupaavalta joten tein perinteisen sormella hankaustestini. Alkuunsa väriä jäi vähän sormeeni, mutta väri kämmenselälläni ei oikeastaan haalistunut. Kokeilin vielä uudestaan puhtaalla sormella, väriä ei enää lähtenyt, se ei haalistumut eikä myöskään levinnyt. Tämä vaikutti varsin lupaavalta, mutta jätin kuitenkin asian vielä sikseen.


Testausten vielä ollessa kämmenselälläni jatkoin edelleen hankaamista, eikä mitään tapahtunut. Kun kyllästyin punien kirjavaan kämmenselkääni, päätin mennä pesemään käteni saippualla ja tämä jos jokin yllätti, huulipunat olivat edelleen kämmenselässäni haalistumattomana ja leviämättömänä. Se tuntui uskomattomalta, joten pesin vielä toiseen kertaan, jonka jälkeen punat olivat edelleen kädessäni kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä oli se viimeinen naula arkkuun, jolloin päätin mennä ostamaan tuotteen ihan kokeiluun asti. Kipaisinkin ostamassa huulipunan sävyssä 15 Lover.


Kotona pistin huulipunan vielä todelliseen testiin. Levittäminen tuntui melko helpolta "aloittelijalle", mikä oli vain positiivinen puoli. Tuote kuivahti yhtä nopeasti myös huulilleni kuin kämmenselällenikin. Heti laiton jälkeen hörpein kahvia ja punaa jäi hieman kupin reunaan, mutta tämä värin irtoaminen ei kuitenkaan näkynyt huulissani. Illan mittaan join, söin, pussasin miestäni, hankasin huuliani ja pesin jopa hampaat huulipuna huulillani eikä mitään jälkiä missään, ei punaa lasin reunalla, ei mieheni naamassa eikä omissa sormissani. Mitään muutosta ei myöskään näkynyt huulilla, huulipuna oli edelleen tasan siinä mihin olinkin sitä laittanut ja tasan sellaisena, jollaiseksi se oli kuivahtanut. Aivan mahtava tökötti!


Testin perusteella näyttää vahvasti siltä, että tämä on se kaipaamani, ensimmäinen varma toveri, jonka kanssa voin luottavaisin mielin opetella huulipunan käyttöä ja sen kanssa olemista. Odotan innolla, että paikkakuntani markettiin tulee loputkin sävyt, niin pääsen nekin katsomaan läpi. Pienen googlettamisen perusteella sarjassa olisi vielä pari kivaa sävyä.

PS. Tämän postauksen sisältöön ei ole ketään vaikuttanut, vaan postaus on täysin kirjoitettu oman kokemukseni ja mielipiteeni perusteella, itse ostamastani tuotteesta.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti