tiistai 24. lokakuuta 2017

Jotain pientä kivaa


Uskokaa tai älkää, tämäkin postaus sivuuttaa pienesti Halloweeniä.

Vuosi vuodelta tuntuu, että halloween alkaa yhä enemmän olla myös Suomessa juhlittava kissanristiäinen. Tämän myötä olen huomannut myös kauppojen panostavan halloween tuotteisiin entistä enemmän. Kun kelaa elämää hieman taaksepäin, omaan lapsuuteeni, en muista nähneeni kaupassa niinkään muuta kuin juuri ja juuri noitahatun. Ja kun siitä ajasta kelataan takaisin tähän päivään, on kaupoissa näky melko reippaasti erilainen, markettien hyllyt notkuvat vuosi vuodelta vaan enemmän kaikenlaista halloween tavaraa; koristeita, valoja, asuja, karkkeja (olen itse hitusen koukuttautunut karkki vai kepponen -karkkipatukoihin) ja jopa piilolinssejä.  Vannoutuneen Halloweenin viettäjän mielestähän tämä on vain ja ainoastaan positiivinen asia, kaikkea ei tarvitsekkaan enää tilata maailman ääristä, ennen halloweenin juhlimatta jättänyt henkilö voi innostua eikä vastaavasti vannoutunutta halloween intoilijaa pidetä enää niin kummajaisena. Mielestäni ihan win-win tilanne.


Kaikkien näiden ihanien koristeiden, valojen sun muiden lisäksi tänä vuonna Halloween on tuonut tullessaan minun mielestäni ihan perus sisustukseen käypiä pieniä kivoja juttuja kauppoihin. Jo pelkästään selaamalla Punanaamion panin tämän merkille. Sieltä löytyi niin paljon kaikkea kivaa pääkallo/luuranko aiheista sisutustavaraa, kuten wc-paperi telinettä, viinipullo telinettä ja niin edelleen. Sain kuitenkin juuri ja juuri pidäteltyä itseni niistä. Pidättely kuitenkin loppui astuessani paikalliseen markettiin, jossa hurahdin sisustus ostosten pariin. Eiköhän siis katsota tarkemmin mitä kätösiini tarttui.


1. Mustia tuikkuja

En muista mahdoinko keväällä kirjoitella tänne blogin puolelle etsineeni kaupoista mustia tuikkuja parvekkeen lyhtyihin laitettavaksi. No mutta kuitenkin, niitä minä etsin löytämättä ja päädyin ajatukseen, ettei sellaisia vaan ole. Ette uskokkaan kuinka riemuissani olin kun ensimmäisten kauppoihin tulleiden Halloween tuotteiden joukossa oli mustia tuikkuja! Aivan mahtavaa! Jos minulta kysyttäisiin, voisivat tällaiset olla kauppojen perusvalikoimissa. Jää nähtäväksi poistuvatko nämä tuotteistosta Halloweenin jälkeen vai ovatko tulleet pysyäkseen. Varmuuden vuoksi voisin kuitenkin käydä ostostelemassa muutaman paketin lisää.


2. Pääkallo kynttilöitä

Seuraavat mukaani tarttuneet tuotteet olivat pääkallo kynttilöitä. Ne olivat niin hienoja, etten voinut olla ostamatta niitä kirjahyllyn koristeiksi. En varmaan koskaan raaski niitä polttaa, mutta saavatpahan ajaa koriste-esineiden virkaa. Tällaisiakaan en ole ennen löytänyt oman paikkakuntani kaupoista, joten eiköhän tämäkin riemu mene halloweenin yleistymisen piikkiin.


3. Pääkallo tuikkukuppi

Tämä minun oli myös pakko ostaa, oli se niin hieno. En yleensä niinkään välitä tuikkukupeista , enkä sellaisia ole ikinä mennyt ostamaankaan, vaan kaikki olemassa olevat on saatu lahjaksi. Tämän tuikkukupin kanssa kuitenkin kelpasi tehdä poikkeus sääntöön, koska onhan se nyt aivan älyttömän upea. Tämän valkoisen tuikkukupin kruunaa ehdottomasti musta tuikku. Näitä oli myös mustana ja pähkäilinkin mustan ja valkoisen väliltä. Lopulta päädyin tähän valkoiseen ajatuksella, että musta tuikkukuppi ei erotu niin hyvin mustasta kirjahyllystä kuin valkoinen kuppi.


Seuraalla kerralla varmaan palataan taas viikinki projektin pariin, sillä homma alkaa pikkuhiljaa olla kasassa. Joten ei muuta kuin pysykää kuulolla!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti