tiistai 9. toukokuuta 2017

Retroa säilytykseen


Sain tänään aivan mahtavan idean (ainakin omasta mielestäni)! Olen jo jonkin aikaa haaveillut vanhasta matkalaukusta sisustus elementtinä ja ehkä sivutyönään toimittamaan kuvausrekvisiitan virkaa. Oikeastaan ensimmäisen kerran hieroin kauppoja tästä samaisesta laukusta vajaa puoli vuotta takaperin. Silloin kuitenkin kaupat jäivät tekemättä kun en tiennyt minne sijoittaisin laukun ja mitä siihen laittaisin.


Samanaikaisesti minulla on heränneen ompeluinnostukseni myötä ollut säilytys ongelmia kankaiden kanssa. Viimeisimmät muutaman kuukauden ne ovatkin nolosti majailleet pahvilaatikossa ilman minkäänlaista ratkaisua ongelmaan. Tulevaisuudelta toivon ompeluhuonetta tai nurkkausta omassa talossamme, mutta sekin on vielä vain haave eikä auta tähän päivään.



Koko vajaan puolenvuoden ajan pohdein matkalaukun hankintaa ja sen hyötyperäistä käyttötarkoitusta. Vaikka laukku oli haaveissani, halusin palavasti sille hyödyllisen käyttötarkoituksen sisustuselementtinä olon sekä mahdollisen kuvaus tarkoituksen lisäksi. Jotenkin vain ajatus tyhjillään olevasta matkalaukusta tuntui turhalta.


Tänään ajateltuani asiaa sain idean omanlaisesta, hyvin satumaisesta kankaiden säilytystavasta. Mikäs sen parempi visio kuin täyttää matkalaukku pahvilaatikossa lojuneilla kankailla ja sijoittaa laukku sellaisenaan johonkin otolliselle paikalle. Tämän ajatuksen myötä laukku viimein vaihtoi omistajaansa ja sai oman paikkansa olohuoneestamme sohvan vierestä täytettynä kankailla. En vielä tiedä tuleeko sohvan vierusta olemaan se lopullinen paikka, mutta sehän on helppo vain siirtää, jos parempi ajatus syntyy.


Eikö se olekkin ihana? <3

-Satu

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä kivasti patinoitunut ja siisti yksilö. Itse haaveilin joskus sellaisesta matkalaukkupinosta yöpöytänä, mutta sopivia laukkuja ei ikinä kävellyt vastaan ja enää ei ole tarvetta.
    Mun kankaat ei valitettavasti mahdu nätisti mihinkään noin siroon, eli vanhassa urheilukassissa kaapin perällä on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Siksi oikeastaan tykästyin tähän kun on vähän tällainen "elämää nähnyt". Hauska idea tuo yöpöytä! Sehän on vähän karma, että jos jotain etsii niin ei löydä, mutta kun ei etsi niin löytää. :D Mä hirveesti elättelen täällä toiveita, että tää pitäis kangas hankinnat hieman kurissa, mutta nähtäväksi jää :D

      Poista