keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Nyt värjätään tukkaa! Live lightener+twist cool rosé & Colormask paint hot pink


Päätin pitkästä aikaa tehdä jotain tänne blogin puolelle videon muodossa. Ideaa aiheen videoimista olen pyöritellyt päässäni jo pitkän aikaa, mutta jotenkin se on vain jäänyt ja jäänyt. Nyt sitten päätin ottaa kuvainnollista härkää sarvista ja tehdä sen kauan suunnitellun värjäysvideon. Videon sisältö on oikeastaan se minun hiusten värjäys rutiinini kivijalka, koska siinä tulen laittaneeksi tyvivärin sekä latvavärin. Näiden käsittelyjen välissä tottakai laitan suoraväriä muutamaan kertaan ylläpitääkseni vaaleanpunaista väriäni.

Ja jos joku tässä vaiheessa ihmettelee, että miksi pitää olla kaksi eri väriä samalla värjäyskerralla, on syy yksinkertainen; en halua turhaan rääkätä latvojani jytyillä tököteillä. Siksi laitan hapetteellista väriä vain sinne mihin sitä tarvitaan eli tyveen, uuteen tuoreeseen oman väriseen juurikasvuuni. Latvojen värjäykseen taas riittää suoravärin tehot, koska ne on jo kertaalleen rääkätty hapetteellisella värillä.

Ennen kuin enempää innostun romaania kirjoittelemaan, mennään itse katselukokemuksen pariin.




Hieman on vielä tuo kameran asettelu sekä tarkennukset hakusessa, mutta toivottavasti tästä joku sai jotain irti. Huomasitteko, että tähän videoon olen saanut jo jopa tausta musiikkia? Kyllä minusta vielä melkoinen tekniikka velho leivotaan!


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti