perjantai 9. maaliskuuta 2018

Pikkutytön päiväkirja 2v!


Jälleen on vierähtänyt yksi blogivuosi eteenpäin ja ensimmäisestä postauksestani on tänään tasan kaksi vuotta. Kahteen vuoteen on mahtunut paljon, tukanlaittoa, tököttitestejä, sivussa vähän sisustusta sekä paljon muuta omaa hömpänpömppääni. Nämä ovat juuri niitä asioita, jotka saivat minut miettimään ja lopulta myös toteuttamaan oman blogin.

"Ajatus blogin perustamisesta syntyi jo vuosia sitten. Silloin en uskaltanut. Nyt kuitenkin ajatus oli jo voimakkaampana ja pelko jäi pienemmäksi tunnetilaksi. Halusin jonkun kanavan mihin jakaa hömpötyksiäni. Tähän mennessä olen jakanut niitä omassa facebookissani kuvaan supistettuna ja voimakkaasti suodatettuna. Tuntui vain, että facebook ei ole oikea paikka, joten here i come blogging!" -pätkä ensimmäisestä blogi-tekstistäni


Viimeisimmän puolentoista vuoden aikana myös ompelu on alkanut vallata postauksia, jota en olisi tuolloin kaksi vuotta sitten osannut arvatakkaan. Ompelu innon voimakas herääminen tuli itsellenikin hieman puskista, mutta hyvä, että heräsi sillä se on tuonut arkeeni niin paljon uutta iloa. Oli tietysti myös luonnollinen valinta ottaa uusi vanha harrastukseni osaksi blogiani, sillä sehän menee ihan puhtaasti "omia hömpötyksiäni" -osastoon.

Toinen blogi vuoteni ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, vaan blogini vaipui loppuvuodesta synkkään hiljaisuuteen, koska tunnit vuorokaudessa ei vain riittänyt kunnollisiin postauksiin. Kuitenkin koomasta on nyt selvitty ja yritän parhaani mukaan tasata arkeani niin, että minulle jää riittävästi aikaa myös blogilleni. Blogini on kuitenkin asia johon haluan panostaa.


Vastoinkäymisistä huolimatta takana on 178 postausta sekä ällistyttävät yli 39 000 blogin katselukertaa. Olen ihan ällikällä lyöty! Ei voi muuta sanoa kuin, että ihan huikeat kaksi vuotta takana ja toivottavasti paljon enemmän vielä edessä. Tässä vaiheessa haluan myös kittää kaikkia lukijoita ja blogiini eksyneitä sieluja, on palkitsevaa nähdä, että postaukseni herättää kiinnostusta. Kiitos! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia blogivuosia!

P.S. Paljon onnea Pikkutytön päiväkirja! 

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti