tiistai 5. syyskuuta 2017

I wish autumn clothes


Syksy on alkanut, joten mikä olisikaan parempi hetki shoppailla jotain pientä kivaa, uutta vaatetta. Olen aina vähän ollut sellainen, että uuden vuodenajan alkaessa on kiva hankkia muutama uusi vaatekappale täydentämään jo kaapista löytyviä tai ottamaan pois laitettujen vaatteiden paikkoja. Tämän ajatuksen siivin tulinkin viikonlopun aikana näpytelleeksi pientä syysvaate tilausta kiinan suuntaan. Ja kuten ehkä otsikosta voi päätellä, tein ostokseni Wish -sivustolla.

Ajatuksenani olisi nyt luetella tähän tekemäni ostokset ja pieniä ajatuksia, jotka johtivat tilaa -napin painamiseen. Sitten myöhemmin kun vaatteet saapuvat voisin arvioida niitä tänne blogin puolelle esimerkiksi näiden kysymysten kautta: oliko vaate sellainen kuin piti, entä miten kävi koon kansssa ja koenko vaatteen edelleen yhtä kivaksi kuin tuotekuvat antoivat ymmärtää. Ajattelin, että tällainen postaus kombo voisi olla kivaa vaihtelua tänne blogin puolelle, samalla saan jakaa teille omia syysvaatemieltymyksiäni sekä saan laittaa ostokseni kunnon syyniin, sillä onhan tuo kiinasta tilailu aika ajoin kuin arpapeliä. Eiköhän lähdetä katsomaan mitä tilaukseni piti sisällään.

1. Super paksut ja lämpimät leggingsit


Tämä tuote on minulle entuudestaan tuttu ja oikeastaan hurahdin näihin viime talvena. Olen syksyn, talven ja kevään kyllä sellainen vilukissa, etten meinaa millään vaatteilla pärjätä (nimimerkillä talvitakki jo kaivettu esille), mutta tällaiset leggingsit toivat viime talveen suurta helpotusta. Olen näitä tilannut jo aikaisemmin kahdet mustat ja nyt laitoin kolmannet tilaukseen. Näiden kohdalla minulla on vahva luotto, että saan samaa kuin aikaisemmin, sillä tilasin samalta myyjältä.

2. Tunika/mekko kevyestä neuloksesta


Itseasiassa tämäkin tuote on entuudestaan tuttu, sillä tällainen löytyy edelleen kaapista viime vuoden jäljiltä. Tämä onkin käyttövaatteitteni listalla etupäässä, niin mukava päällä ja sopii erityisesti viileveniin keleihin leggingsit ja nahkatakki kaverinaan. Harmikseni tätä tuotetta ei saa muissa väreissä kuin harmaana, joten minulla on pieniä värjäys takaa-ajatuksia tämän suhteen. Tilasin tämänkin samalta myyjältä kuin aikaisemmin varmistaakseni samanlaisen vaatteen saamisen.

3. Nauha yksityiskohta toppi


Olen aina ollut toppien suurkuluttaja, enkä niinkään viihdy t-paidoissa (tai saa t-paita olla kyllä erikoinen, että siitä pitäisin), siksi topit ovat minulle niitä peruspaitoja. Tämän kaltaista minulla ei ole entuudestaan, joten ajattelin tätä freesinä tuulahduksena peruspaitojeni joukkoon.

4. Nyörillinen kauluspaidan tyylinen tunika/mekko


Tämän tilasin silkasta uteliaisuudesta. Syksyt, talvet ja keväät menevät minulla yleensä pitkälti leggingsit jalassa (sillä nehän on paljon lämpimämmät kuin farkut), siksi suosin niinä vuodenaikoina kaikenlaisia leggingsien kanssa sopivia tunikoja, mekkoja sekä hameita. Tämä näytti niin kivalta tuotekuvassa, että tulin painaneeksi tilaa -nappia. Tämän vaatteen kanssa otin koon suhteen riskin, sillä tilasin tämän kokotaulun ohjaamana koon pienempänä kuin muut, saa nähdä oliko hyvä vai huono riski.

5. "Huorabootsit"


Näiden kenkien nimitys juontaa juurensa syvältä teini-iästäni, mutta harmikseni en muista tarinaa tämän leikkimielisen nimityksen takaa. Olen kuitenkin jo monen vuoden ajan halunnut tällaisia omaan kenkäkokoelmaani, sillä vaikuttavathan nämä kaikinpuolin lämpimältä ratkaisulta. Lisäksi voisin kuvitella näiden näyttävän melko kivalta leggingsien, tunikan, mekon tai hameen kaverina, se selvinee kun nämä saapuvat.

Ei muuta kuin näitä odotellessa!

-Satu

vaatekuvat lainattu www.wish.com sivustolta

1 kommentti:

  1. Rakastan legginsejä niiden käyttömukavuuden vuoksi. Taitaa olla aika ostaa toiset :)

    VastaaPoista