lauantai 24. kesäkuuta 2017

Hiustenkuivaajat vaihtoon


Tulin kuluneen viikon aikana toteuttaneeksi monta vuotta mielessäni olleen haaveen. Olen nimittäin haaveillut, että joku kaunis päivä panostan kunnolla hiuslaitteisiin. Monta vuotta ajatus kerkesi muhimaan sellaisella tasolla, että sitten teen sen kun on oikea hetki. Noh nyt sitten tuli mielestäni se oikea hetki.


Matkakuivaajani oli jo niin tiensä päässä ja tehoton, että jopa näin lyhyen tukan kuivaamiseen meni ikuisuus. Suoraan sanottuna se oli jo jonkin aikaa ollut kierrätykseen heiton tarpeessa. Tämän lyhyen tukan kanssa kuivaaminen on todella tärkeässä osassa tukanlaittoa, niinpä matkakuivaajalle oli tarvetta, ettei tarvitse aina kantaa mukana suurta kuivaajaa. Tämän tarpeen huomatessani, ajattelin, etten enää osta mitään halpaa rutkua vaan keralla kunnon vekotin.


Ostopäätöksen tehtyäni matkakuivaajasta, aloin sitten miettimään, että entä jos panostaisi kuitenkin kerran kunnolla ja vaihtaisin myös ison kuivaajan samalla uuteen. Vanhani on minua jo palvellut ainakin viisi vuotta ellei reippaasti enemmänkin. Eli elämää ja maailmaa nähnyt sekin. Hetken mietittyäni päädyin ajatukseen, että mitäs sitä tässä nysväämään, kummatkin vaan vaihtoon.


Siitä päivästä asti kun haaveeni kunnon laitteista heräsin, oli myös merkki selvänä, halusin tasan ja vain ghd:n. Selkeä ajatus merkistä heräsi kun kokeilin ensimmäistä kertaa ghd:n suoristusrautaa ja huomasin sen olevan ihan täysin eri maata kuin marketti suoristusraudat. Se oli oikeastaan rakkautta ensikokeilulla. Kenties jonain päivänä vaihdan muitakin kuin kuivaimet ghd:hen.


Katselin vaihtoehtoja parista verkkokaupasta. Matkakuivainten kohdalla vaihtoehdot rajottuivat vain kahteen; vanhempaan ghd copper travel kuivaajaan ja uuteen ghd wanderlust travel kuivaajaan. Harkinnan jälkeen päädyin uudempaan malliin. Ja onhan se nyt kiva kun se sarja on vain limited edition.


Suurten kuivaajien kanssa valikoimaa oli paljon enemmän, mutta pohdiskelin kahden väliltä; matkakuivaajan kanssa samaa sarjaa olevan ghd air wanderlustin sekä aiemmin myyntiin tulleen ghd air electric pinkin. Niiden välillä ei luullakseni pitäisi olla muuta eroa kuin väri, joten ulkonäkö kysymyksen jälkeen päädyin samaa sarjaa olevaan wanderlustiin. Ihan vain, koska onhan sekin kiva, että kuivaajat ovat samaa sarjaa.


Vielä en ole toden teolla testaillut kuivaimia, mutta kevyen kotiutus kokeilun perusteella vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä (ja ihanan hiljaisilta verrattuna vanhoihin)!

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti