tiistai 27. kesäkuuta 2017

Colorista paint #roseblonde


Olen pitkän aikaa käyttänyt jo yhtä samaa väriä, Live lightener+twist cool rosé, tyveen kerta toisensa jälkeen. Monena kertana olen jo harkinnut kokeilevani jotain muutakin, mutta tähän asti jänistänyt heränneestä ajatuksesta ja tyytynyt aina vain samaan vanhaan. Ihan perus toimivahan cool rosé on, ainut piirre mistä en pidä on värin alkutummuus. Eli sitä täydellistä väriä saa odottaa ensimmäisen viikon pari, kunnes liika tummuus haalistuu. Niinpä miksipä en kokeilisi välillä myös jotain muuta väriä ihan vaan testi mielessä. Tällä kertaa testin kohteeksi päätyi uuden Colorista sarjan paint #roseblonde. Siitä asti kun kuulin Coloristasta, on uteliaisuuteni hiponut pilviä. Viimeinen niitti uteliaisuudelleni oli vielä se kun näin koko sarjan kaupan hyllyllä, sitä karkkivärien määrää!


Tämä ei siis suinkaan ole ensimmäinen testaus Colorista sarjan väreistä vaan on tullut jo useampaakin testattua. Ensimmäisenä testasin ystäväni päähän paint #greyhairia, postaukseen tästä. Seuraavana testiin pääsi washout #pinkhair ja sen testasin, kuten arvata saattaa, omaan päähäni, postaukseen tästä. Pinkin testauksen yhteydessä tulin kokeilleeksi spray #minthairia, josta oma postauksensa tässä. Testailuni ei suinkaan olleet vielä siinä, vaan noin kuukausi takaperin laitoin päähäni yhtä aikaa washout #pinkhairia, #lilachairia, #minthairia sekä #bluehairia, tätä villinpää testausta koskevaan postaukseen tästä. Eikä siinäkään vielä kaikki! Oman väripläjäys testailujen jälkeen laitoin vielä washout #lilachairia ja #bluehairia työkaverini tyttären latvoihin kahden värin liukuvärinä, postaus tässä. Näiden kokeilujen määrä kuvaa hyvin innostustani värisarjaa kohtaan.


Olen lukenut muista blogeista harmillisen monta negatiiviseen sävyyn kirjoitettua arviota tästä värisarjasta, mutta omat kokemukseni kertovat ihan eri sävyistä tarinaa. Testaamistani monista väreistä spray oli ainut, josta en pitänyt, mutta siihen oli tottakai ainakin osasyynä oma pohjavärini sekä hiuslaatuni. Niinpä en mene sitäkään silti tuomitsemaan vaikkei minulla "toiminutkaan".


Palatkaamme takaisin itse aiheeseen eli paint #roseblonden testaukseen. Vaikka olenkin tähän asti ollut tyytyväinen Colorista sarjaan, testaus intoa jarrutti pelko "liian blondista" tukasta. Eli sellaisesta perusblondista, jossa hädin tuskin on mitään vivahdetta. Pelosta huolimatta halusin vihdoin ottaa asiasta selvää ja kokeilla, mitä tapahtuu.


Jo väriä sekottaessa tästä tuli sellainen olo, ettei tämä olisi ihan niin pahaa tappotököttiä tukalle kuin Liven versio, haju oli jo niin paljon miedompi. Koostumukseltaan tämä muistutti hoitoainetta, hieman juoksevampaa kuin Live, mutta ei ollenkaan pahalla tavalla vaan väri oli myös helppo levittää. Levitin aluksi värin vain kasvaneeseen tyveen. Päässä väri näytti todella kivalta, söpön hempeän vaaleanpunaiselta, kun taas Liven väri näyttää levityksen jälkeen tummalta marjapuurolta. Viimeiseksi viideksi minuutiksi levitin lopun värin vielä koko tukkaan toiveena pieni tasoittava vaikutus. Värin vaikutettua pesin sen normaalisti pois ja yllätyksekseni tukka tuntui pestessä paljon paremmalta kuin Livellä värjäyksen jälkeen.


Lopputuloksesta tuli aivan mahtava! Söpön vaaleanpunainen, paljon vaaleampi kuin Liven kanssa. Väri oli ehkä inan verran turhankin vaalea vaaleanpunainen, mutta ongelma on parempi näin päin kuin liian tumma. Yleensä kuitenkin laitan tyvivärin jälkeen vielä suoravärin, jolloin ongelman saa ratkaistua. Tälläkin kertaa laitoin seuraavana päivänä suoravärin ja lopputuloksesta tuli lähes täydellisyyttä hipova, ei ollut mitään tarttumis ongelmia tai vastaavaa. Kokonaiskuvana minulle jäi väristä sellainen kuva, että tämä olisi tukka ystävällisempää väriä kuin Liven vastaava. Kuitenkin jytyydet riittivät tyveni käsittelyyn, mutta minulle ei jäänyt sellaista tappotökötti kuvaa tästä. Ja sehän on vaan positiivinen juttu! Ynnätäkseni vielä lopputuloksen lyhyesti on minun sanottava, että Live lightener+twist cool rosé sai tästä omissa silmissäni todella kovan kilpakumppanin. Lopullinen tuomio on siis vain pelkkää positiivista sanomista tästäkin Coloristan väristä.


-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti