tiistai 25. huhtikuuta 2017

Molla the mallinukke


Vihdoin raaskin sijoittaa harrastukseni työvälineistöön! Tulin nimittäin tilanneeksi viime viikolla sovitusnuken ja eilen se sitten saapui. Nukesta olen haaveillut jo vuoden päivät, mutta en ole aikaisemmin jotenkin raaskinut, onhan tällaisen hankinta omanlaisensa sijoitus. Kuitenkin uskon vahvasti hyödyn maksavan sen "takaisin".


Kun olin tehnyt päätöksen tulevasta sijoituksesta, alkoi "sen oikean" mallinuken etsiskely. Katselin läpi monia käytettyjä sekä uusia, säädettäviä ja kiinteitä. Pitkän selailun jälkeen löysin yllätyksekseni kiinteän nuken, joka oli mitoiltaan lähes kuin kaksoisolentoni. Ennakkoajatuksena olin varautunut, ettei minun kokoista kiinteää nukkea löytyisi, mutta tämän nuken löytyminen osoitti ajatukseni vääräksi.


Toisena yllätyksenä tuli myös se, että oli jopa eri värejäkin valittavana; valkoista, mustaa, kuviollista ja raidallista. Sisustuksen huomioituani sekä miehen mielipiteen kysyttyäni päädyin, mihinkäs muuhunkaan kuin mustaan.


Eilen heti kotiin päästyäni kokosin nuken kasaan ja aloin heti testailemaan keskeneräisen mekkoni kanssa. Pakko kyllä myöntää, että oli varsinaisen avartava kokemus, sain heti uutta näkemystä projektiini. Keskeneräisen työn kokeilu itsensä päälle kun ei ole aina se helpoin juttu. Muutenkin istuvuuden hahmottaminen itsensä päälle kokeiltuna on varsin hankalaa, jos saumoja on vielä reippaasti ompelematta. Siksi välillä oikeanlaisten muutosten tekeminen on verrattavissa arpapeliin.


Sijoitukseni myötä jatkankin tämänhetkistä projektiani aivan uusin silmin. Myös tulevat projektit näyttävät oikein valoisilta mallinukke apunani.

-materiaali onnellinen Satu

2 kommenttia:

  1. Onpa upea mallinukke. Mistä tämän ostit? Hienoja mekkoja olet myös tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyl kieltämättä upea, nyt mun kelpaa touhuilla! Ostin nuken cdon.comin kautta :) ja kiitokset! :)

    VastaaPoista