sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Halloweenin tykötarpeet


Halloween lähestyy! Reipas kuukausi takaperin aloitin jo omaa Halloween hössötystäni, päätin "hahmoni", tein koemeikkiä ja listasin, mitä vielä tarvitsen. Silloin tulin jo tilanneeksi asuni, joka saapui viikossa. Onnekseni asu oli ihan hyvän kokoinen, pienen pieni muokkaus pitää vielä tehdä, mutta muuten ihan hyvä.


Itselleni sopivan naamiaisasun löytäminen ei ole mikään helpoin juttu. Melkoisen usein koot loppuvat S:n, mutta tiedän hukkuvani sellaiseen. Tänä vuonna en tullut selanneeksi kuin vain yhden verkkokaupan, josta löytyi kokojen puolesta vain noin viisi vaihtoehtoa, mutta ne riittivät, koska yksi niistä oli se oikea. Olisihan tietysti ollut vaihtoehtona tehdä itse asu, mutta en tänä vuonna käyttänyt sitä korttia. Muina vuosina "hahmon" ja asun päättäminen ei todellakaan ole ollut näin helppo homma kuin tänä vuonna. Yllätyin itsekkin siitä, kuinka helppo olin tänä vuonna.


Koemeikissä huomasin, että tykötarpeissani oli parantamisen varaa, niinpä aloin etsiä parempia vaihtoehtoja. Tutulla ja totutulla tavalla käännyin jälleen kerran Punanaamion puoleen. Verkkokaupan selattuani, olin melkoisen varma siitä, mitä tarvitsen. En kuitenkaan pistänyt tilausta heti menemään vaan pohdein vielä muutaman päivän. Niiden muutaman päivän aikana kävikin ilmi, että meidän pitää muilla asioilla tehdä reissu kaupunkiin, jossa on Punanaamion liike. Niinpä luovuin tilaus ajatuksesta ja päätin mennä liikkeeseen paikanpäälle.



Otin mukaani listan tykötarpeista, joita olin katsellut verkkokaupasta ja menin liikkeeseen. Liikkeestä poistuttuani olin tyytyväinen, että olin mennyt paikanpäälle. Sain myyjältä pieniä vinkkejä ja hän tarjosi vielä parempia vaihtoehtoja listaamilleni tököteille. Jäi ainakin sellainen olo, että nyt tuli vältettyä hukkaostokset. Vielä en ole kokeillut mitään näistä uusista tositoiminnassa, etten kuluta niitä liikaa jo ennen Halloweeniä. Eihän sitä tosin tiedä maltanko pitää käteni kurissa vai tulenko vielä ennen Halloweeniä hypistelemään ja vähän testailemaan uusia tulokkaita. Ja onhan minulla aina plan B:nä tuotteet, joita käytin koemeikkiin, mutta ennakko-odotuksena minkään ei pitäisi mennä hirveästi pieleen.


-Halloweeniä malttamattomasti odottava Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti