torstai 12. toukokuuta 2016

Pari pientä sisustushankintaa


Tuli tehtyä taas pieniä hankintoja parveketta varten. Mitä muuta se voisikaan kaivata kuin ripauksen Nostalgic art:ia. Olen ollut jo pitkän aikaa kovinkin rakastunut näihin Nostalgic artin retrotuotteisiin ja siksi näitä löytyykin kotoota jo pieninä ripauksina. Tuotteet ovat pääsääntöisesti tällaista piensisustus tavaraa, purnukkaa, kippoo, kelloo ynnä muuta. Tämän kertaisina ostoksina oli lämpömittari ja tarjotin.


Lämpömittari, ja vielä nimenomaan Nostalgic artin, on ollut jo jonkun aikaa hankintojen listalla. Aiemmin ei ole jotenkaan vain löytynyt sellaista omaa silmää miellyttävää paitsi nyt. Mittari on väreiltään mukavan maltillinen mutta silti räväyttävä kokonaisuutena, aivan täydellinen löytö!


Tarjotin oli enemmänkin sellainen heräteostos. Olemme mieheni kanssa lähipäivinä innostuneet nauttimaan kahvimme parvekkeella (mistä edelleenkin puuttuu sisustustekstiilit). Rupesin siitä sitten miettimään, että tarjotin olisi kätevä. Niinpä tarjotin lähti matkaani lämpömittarin lisäksi.

Psst jos tämä herätti sinunkin Nostalgic art himon niin kannattaa tsekata Tamarizzo. Sieltä löytyy nämä samaiset tavarat ja paljon muutakin kivaa.

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti