perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kohti tasaista pastelli liilaa

Vapaa perjantain kunniaksi omistin taas aikaa hiuksilleni. Alkuviikosta aloittamani operaatio kaipasi jatkoa, koska eihän tuollainen välivaihetukka nyt kovin kivan näköinen ole. Sain sitä yllättävän paljon haalistettua alkuviikon c-vitamiini vaalennuksilla, mutta halusin vielä pikkaisen puhtaamman lähtökohdan. Joten torstaina töistä päästyäni levitin c-vitamiini vaalennuksen vielä kertaalleen, tällä kertaa vain pääliosaan tavallisesta shampoosta tehtynä. Kun sen sain levitettyä, annoin tökötin hetken aikaa muhia folion sisällä ennen kuin levitin värinpoiston alimpiin, jotka olivat vielä likaisen ja tunkkaisen väriset aiemmasta mustasta.



Pääliosasta lähti taas ihan kivasti väri haaleemmaksi ja alaosa vaaleni oikeasti blondiksi! Tökötit päästä saatuani oli jotenkin vaikea uskoa silmiä. Niin paljon kun vaivaa olin nähnyt mustan poistoon, oli outoa vihdoin nähdä alimmat hiukset nätin ja puhtaan blondina. Olihan blondi toki lämpimän sävyinen, mutta verrattuna aiempaan väri oli parempi kuin hyvä. Harmi vain, että olin niin fiiliksissä etten kuvaakaan muistanut ottaa.

Tänään heti noustuani jatkoin operaatiota. Nyt oli tarkoitus saada latvat mahdollisimman tasaiseksi haaleaksi liilaksi. Sekoitin kahta eri väriä, toinen punertavampaa ja toinen pikkaisen sinertävämpää. Tämä siksi, koska tiesin jo lähtöönsä, että alimpiin tarraa punertavampi, kun lähtökohta oli lämmin blondi. Kylmempää olisi ollut turha kokeilla kun lopputulos olisi jäänyt likaiseksi haalean liilan ja blondin sekoitukseksi. Päälimmäiset taas olivat valmiiksi jo punertavan liilat, enkä niitä halunnut liian punertavaksi.


Väreinä käytin Live Color XXL Ultra brights pure purplea ja Crazy Colorin laventelia. Lantrauksen tein Doven tehohoidolla, koska mielestäni hoitaminen ei ole koskaan turhaa.

Lopputuloksesta tuli oikeinkin omaa silmää miellyttävä. Pientä lämpöeroa vielä on alimpien ja ylimpien hiusten välillä, mutta noin pieni ero tulee olemaan helppo korjattava. Tuntuu kyllä varsin oudolta olla näinkin lähellä haluttua lopputulosta parin kuukauden operointien jälkeen.



-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti