sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kiharat x 4 : Babyliss pro 180 sublim touch 32mm


Sain eilen illalla päähänpiston kihartaa tukkani, kun tajusin etten niitä ole vielä liilan värisenä kihartanut ollenkaan. Siitä sitten lähti idea kokeilla kaikkia kihartimia tähän tukkaan yksi kerrallaan. Ja loppujen lopuksi homma paisui tähän, että ajattelin tehdä teksti sarjan kihartimistani. Näillä teksteillä ei siis ole mitään mainostarkoitusta, vaan testailen omat laitteeni uuden väriseen tukkaani omaksi huvikseni.

Ensimmäisenä esittelen uusimman kihartimeni 32millisen Babyliss pro 180 sublim touchin. Ostin kihartimen viimevuoden puolella, mutta en muistaakseni ole kuin kerran pari kokeillut ennen tätä. Jotenkin on kihartaminen jäänyt vähemmälle kun olen vain keskittynyt värin vaihto operaatioon.


 Tuote teksti eräästä verkkokaupasta:

"Kiharruspuikko jolla luot kestävät ja isot tai irtonaiset 32 mm kiharat. Puikko lämpenee nopeasti ja siinä on 10 lämpötila asetusta välille 110-180°C. Sublime Touch-pinnoite vähentää kitkaa ja pitää lämpötilan hellävaraisena hiuksille. Pyörivä johto lisää käyttömukavuutta."


Pidemmittä puheitta itse aisaan eli kiharoihin.



Oma arvioni kihartimesta:
Kiharoista tuli isoja ja pehmeitä. Kuitenkin jos tukka tästä olisi kauheasti lyhyempi, tuskin näkyisi muina kuin laineina. Tosin kokonsa ansiosta on kätevä etummaisten hiusten taivuttamiseen pois silmiltä ja muutenkin tyvestä eteenpäin ensimmäiset parisenkymmentä senttiä hiuksista jää nätin hennoille kiharoille. Lopputulos voisi tosin olla parempi pidemmässä tukassa

+ luonnollisen näköinen lopputulos
+ kätevä etummaisten hiusten kanssa
+ johto ei lopu kesken

- hiuksia ei parane haroa tai harjata kiharruksen jälkeen koska suoristuu herkästi näkymättömiin
- lukkiutumaton lämmönsäätö
- lämpötila ei näy suoraan laitteessa vaan asteikko on 0-10

Tuoteteksti saa laitteen kuulostamaan, ainakin omaan korvaani, jotenkin erinomaiselta ja ihmeelliseltä, mutta mielestäni laite on ihan perus

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti