torstai 7. joulukuuta 2017

Lisää säilytystilaa olohuoneeseen


I'm back! Tämä alkutalvi on pitänyt minut kiireisempänä kuin olisin uskonutkaan, joten blogi on ollut pienellä tahattomalla tauolla. En halunnut ottaa itselleni mitään paineita tämän blogin suhteen niinpä viimeisimmän postauksen jälkeen ajattelin, että tulen sitten taas postaamaan uutta tekstiä kun löytyy se sopiva hetki. Noh nyt se hetki sitten koitti, lähes kuukauden jälkeen. Tämän kuukauden aikana arkeni on pyörinyt aika hyvin työn ympärillä ja vapaa-ajat on ollut ehkä vähän turhankin täynnä ohjelmaa.


Asia, josta tulin postaamaan ei suinkaan ole vain pelkkiä kuulumisia, vaan ajattelin vihdosta viimein esitellä olohuoneessamme tapahtuneen muutoksen. Silloin syksyllä tosiaan kävin Ikeassa tekemässä pieniä kalustehankintoja ja yksi niistä hankinnoista oli hyllykkö olohuoneeseen. Jotenkin tuntui, että säilytystila oli aina kortilla ja laajentuneen ompeluintonikin myötä säilytystilalle oli tosiaankin tarvetta.


Pienen mietinnän, pohdinnan ja mittausten jälkeen päädyimme mieheni kanssa ratkaisuun hankkia kunnon kokoinen Kallax hyllykkö, missä muussakaan värissä kuin mustana, jonka kahteen alimpaan tasoon laitettaisiin upotettavia kaappeja. Tällä ratkaisulla saimme rutkasti lisää säilytystilaa ja ekstrana reilusti esillepano tilaa. Silloin kun teimme hankintoja halloween asuihimme, päätimme jo, että osa rekvisiitasta tulee jäämään osaksi olohuoneen sisustusta. Emme tosin silloin tienneet vielä millä tavalla, joten tämä hylly ratkaisi senkin ongelman.



Kun hylly komeili koottuna olohuoneessamme teimme mieheni kanssa jaon asettelun suhteen, kaksi lokeroa juomasarville, yksi lokero home sweet home laatikolle, kolme miehen jutuille ja kaksi minun laitettavaksi. Tällä jaolla saimme aikaan molempien silmiä miellyttävän lopputuloksen.



Tämän ensimmäisen laittamisen jälkeen hylly on saanut päälleen vielä kilven, miekan ja kirveen, teeman mukaisesti. Luontoni ei vain kestänyt ajatusta niiden jemmaamisesta varastoon, joten nekin pääsivät osaksi sisustustamme. Lähestyvän joulun myötä tulin laittaneeksi hyllyn päälle myös suloistakin suloisemman valoketun, joka oli oma henkilökohtainen tämän vuoden must have jouluvalosysteemi. Olen muutenkin jo hennosti aloittanut joulukoristelua laittamalla olohuoneen ja keittiön ikkunoihin valosarjat. Tuntuu vielä turhan aikaiselta vetää mitään koristeövereitä, joten pikkuhiljaa.



Ei muuta kuin seuraavaan kertaan!

-Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti