lauantai 29. lokakuuta 2016

Happy Halloween!


Vielä viimeinen halloween postaus. Tänään on aika taas juhlia tätä ah niin ihanaa juhlaa. Valmistelut on aloitettu jo eilen kynsien lakkauksella ja "eväiden" haulla. Tulin kokeilleeksi kynsiin jotain ihan uutta ja sain aikaan kivat liukuväri kynnet. Niistä tulossa myöhemmin ihan oma postauksensa, joten ei tällä kertaa takerruta sen enempää siihen pikku seikkaan. Nyt on aika valmistautua Halloweenin viettoon.


Aamu alkoi ompelukoneen ääressä. Olin kokonaan unohtanut viime viikolla tehdä mekkooni sen pienen muutoksen jota olin kaavaillut. Tämän viikon olen tullut viettäneeksi kokonaan eri paikkakunnalla, joten homma oli pakko tehdä tänään. Onneksi kyse ei kuitenkaan ollut kuin pikku hommasta mekon päällä pysymisen avuksi.


Päivän suurin ja työläin homma olikin itse maskeerauksen väsäys. Onneksi pientä harjoitusta oli takana niin lähtökohtaisesti suunnitelma oli selvä


Nyt kun kaikki on valmista niin eiköhän oteta "eväät" kainaloon ja lähdetä juhlimaan! Ikävintä tässä päivässä on se, että tietää valmiiksi tämänkin illan menevän kuin siivillä ja tietää seuraavan Halloweenin olevan vasta vuoden päästä. Oikein mukavaa ja sopivasti karmivaa Halloweeniä kaikille!


-Posliininukkena tänään liikkuva Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti